Στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα μίλησε η ηθοποιός Βασιλική Ανδρίτσου.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως πέρασε στη σχολή Θεολογίας, η οποία ήταν μία από τις τρεις επιλογές της, αλλά το όνειρό της ήταν να γίνει ηθοποιός.

Δείτε ακόμη - Βασιλική Ανδρίτσου: "Έχω συμπεριφερθεί σε ανθρώπους με έπαρση για να αντιμετωπίσω την ανοησία τους" (Βίντεο)


Οι γονείς ήταν πάντα υπέρ μου

«Ο μπαμπάς μου είχε σπουδάσει ηθοποιός και από εκείνον πήρα την αγάπη γι' αυτόν τον χώρο. Ως παιδάκι ήμουν πολύ "θεατράλε". Οι γονείς ήταν πάντα υπέρ μου, ήταν δίπλα σ' εμένα και τον αδελφό μου», ανέφερε αρχικά η Βασιλική Ανδρίτσου.


Ήθελα να παίξω μαζί με τον Θανάση Βέγγο

«Πάντα έβαζα προθεσμία της προσπάθειάς μου επαγγελματικά 5 χρόνια. Αν δεν τα κατάφερνα, θα άλλαζα επάγγελμα. Ήθελα να παίξω μαζί με τον Θανάση Βέγγο στο "Κόκκινο Δωμάτιο", είναι μύθος. Τότε στη σειρά είχαν παίξει όλοι εκτός από εκείνον», δήλωσε η ηθοποιός.

Η μητρότητα ήρθε στα 46 της χρόνια

Η Βασιλική Ανδρίτσου έγινε μητέρα στα 46 της χρόνια, με την ίδια να δηλώνει πως μέχρι και σήμερα δεν έχει αλλάξει το στερεότυπο για την ηλικία μιας γυναίκας και το πότε θα κάνει παιδί.

Δείτε ακόμη - Βασιλική Ανδρίτσου: "Όταν έβλεπα τους τίτλους, “έγινε μαμά στα 46 της”, μόνο υπερηφάνεια ένιωθα"

Περισσότερο με ρώταγαν οι δημοσιογράφοι

«Εμένα δεν με απασχόλησε ποτέ τι πειράζει τον καθένα και τι θα πει η κοινωνία και οι συγγενείς. Περισσότερο με ρώταγαν οι δημοσιογράφοι πότε θα παντρευτώ, παρά οι συγγενείς μου. Όταν δεν είχα παιδιά, με ρωτούσαν πότε θα κάνω παιδί και με το που έκανα, με ρωτούσαν πότε θα κάνω το δεύτερο», είπε η Βασιλική Ανδρίτσου.

Ο άνδρας μου «λιώνει» για την κόρη μας

«Με τον άνδρα μου δεν υπάρχει εγωισμός, συζητάμε τα πάντα μαζί. Ο άνδρας μου "λιώνει" για την κόρη μας και εκείνη για τον μπαμπά της».

Θα τη συμβουλέψω να μην "κάνει εκπτώσεις"

Για την κόρη της δήλωσε πως έχει μεγαλύτερη έφεση στην υποκριτική από εκείνη.

«Η μικρή είναι και της μαμάς και του μπαμπά μέχρι στιγμής, δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Η κόρη μου ανεβαίνει στη σκηνή, είχε παράσταση με το μπαλέτο και έχει μεγάλη χαρά και άνεση. Αν η κόρη μου αποφασίσει να ασχοληθεί με την υποκριτική, θα τη συμβουλέψω να μην "κάνει εκπτώσεις" σε αυτά που θέλει και να λέει όχι», είπε η Βασιλική Ανδρίτσου.

Έχει πει η Βασιλική Ανδρίτσου «όχι» σε δουλειές;

«Έχω πει πολλά "όχι" για δουλειές, γιατί πίστευα πως δεν θα περάσω καλά».

Ο Νίκος με βοηθάει στις δουλειές

«Αισθάνομαι υποβιβασμό όταν είμαστε το ίδιο κουρασμένοι με τον άνδρα μου και δεν με βοηθάει με τις δουλειές του σπιτιού. Ο Νίκος έχει πιάσει άπειρες φορές το ξεσκονόπανο για να με βοηθήσει στις δουλειές», συμπλήρωσε η Βασιλική Ανδρίτσου.

Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε ότι η Βασιλική Ανδρίτσου πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Οι Άθλιοι» στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: