Ο θάνατος του Γιάννη Ράμου έγινε γνωστός με τη συγκινητική ανάρτηση του αδελφού της δημοφιλούς τραγουδίστριας Ντίνου Παπαρίζου, ο οποίος τον αποχαιρέτησε με μια φωτογραφία στην οποία έγραψε «Άγγελέ μου, καλό ταξίδι».

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Γιάννη Ράμμο

Στην ανάρτηση για την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής προχώρησε και ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας. «Ο Γιάννης Ράμος ήταν στέλεχος του θεάτρου επί Κολωνώ και της ομάδας Νάμα της Ελένης Σκότη, γεννημένος το 1977», προσθέτοντας ότι «στη μνήμη του το θέατρο επί Κολωνώ ενισχύει το έργο του ταμείου αλληλοβοηθείας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και όσοι φίλοι θέλουν μπορούν να κάνουν το ίδιο».

Σε ένα νέο post ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε ότι ο Γιάννης Ράμος ήταν «βασανισμένος από μια σκληρή αρρώστια τα δύο τελευταία χρόνια, κατάφερε να τη νικήσει τον Δεκέμβριο, αλλά η γρίπη βρήκε εξαντλημένο τον οργανισμό του και τον εξόντωσε».

Δείτε την ανάρτηση που ακολουθεί στο Facebook:



Ποιος ήταν ο Γιάννης Ράμος

H «φωνή» του Big Βrother ήταν ο Γιάννης Ράμος, πρώτος ξάδελφος της Έλενας Παπαρίζου. Ο Γιάννης Ράμος και η Έλενα Παπαρίζου είχαν στενή σχέση και μάλιστα συνεργάστηκαν και επαγγελματικά στο «The Voice».

Δείτε ακόμη - Πένθος για την Έλενα Παπαρίζου - Η ανάρτηση του αδελφού της

Όπως είχαν αποκαλύψει στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, αν και είναι πολύ αγαπημένοι, όταν συνυπήρξαν επαγγελματικά στο μουσικό show, δεν ήταν λίγες οι φορές που τσακώθηκαν, κυρίως για την επιλογή των τραγουδιών των διαγωνιζόμενων. Ο Γιάννης δεν είχε κρύψει πόσο νοιάζεται για εκείνη, αφού, όπως είχε πει, αυτό που ήθελε για την Έλενα ήταν να προσέχει τον εαυτό της.


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: