Συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τη Μαρία Παπαϊωάννου έδωσε ο Γιώργος Παράσχος. Ο ηθοποιός μίλησε για την τηλεόραση, το χωρισμό του από την πρώην σύζυγό του, την κόρη του, ενώ συγκινημένος αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα του.

«Μου λείπει η τηλεόραση αλλά έχω απορρίψει “ανόητους” ρόλους. Δεν θα κάνω τηλεόραση απλά για να βγω στο γυαλί. Κάποια στιγμή μου ζήτησαν να κάνω τον γυμναστή και να πω 5-6 ατάκες. Φυσικά και είπα όχι. Πολλά χρήματα στην τηλεόραση παίρνουν μόνο οι πρωταγωνιστές, οι άλλοι ρόλοι δεν παίρνουν πολλά λεφτά. Και αυτοί που παίρνουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, έχουν πάρει ήδη το ρόλο από το τηλέφωνο», είπε αρχικά ο Γιώργος Παράσχος.


Ο Γιώργος Παράσχος είπε στη συνέχεια: «Με την πρώην γυναίκα μου δεν έχουμε πάρει ακόμα διαζύγιο. Κάποια στιγμή θα γίνει. Ζούμε χώρια και συνεχίζουμε τις ζωές μας. Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο αναμεσά σε εμένα και την πρώην γυναίκα μου. Αποφασίσαμε να χωρίσουμε για το καλό της κόρης μας. Όταν η κόρη μου ήρθε και με είδε στο θέατρο, είπα “όχι θεέ μου θα μου γίνει θεατρίνα”». Κλείνοντας, ο Γιώργος Παράσχος “έσπασε” μιλώντας για την απώλεια του πατέρα του: «Περίμενα ότι θα “φύγει” ο πατέρας μου αλλά ποτέ δεν είσαι προετοιμασμένος γι’ αυτό. Ευτυχώς πρόλαβα και είδα τον πατέρα μου πριν “φύγει”. Με είδε και αυτός και μου χαμογέλασε».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czdcn359fokp)