Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «I Love Σου Κου» ήταν σήμερα η Σοφία Βογιατζάκη, σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη με τη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον Γιώργο Κιμούλη.

«Δεν θα τον αφήσουμε στην ησυχία του αυτόν τον άνθρωπο, όχι, δεν θα τον αφήσουμε. Έχω μιλήσει και τα έχω πει αυτά. Εμένα με αφορά η προσωπική μου σχέση με τους ανθρώπους. Όταν δεν γνωρίζω έναν άνθρωπο, θέλω να τον γνωρίσω για να έχω κρίση, άποψη και θέση για το τι είναι. Ο κάθε άνθρωπος δεν σου ξυπνάει τα ίδια πράγματα. Ο θαυμασμός μου, η αγάπη μου και η εκτίμησή μου στο πρόσωπό του ήταν, είναι και θα είναι αυτή. Η αγανάκτηση των συναδέλφων μου δεν με αφορά. Οι άνθρωποι που βγαίνουν και δημοσιοποιούν, το θεωρώ αποτρόπαιο», είπε αρχικά η Σοφία Βογιατζάκη.

Η Σοφία Βογιατζάκη είπε στη συνέχεια: «Έχω πρόβλημα μαζί σου; Κάνω καταγγελία, το ψάχνουν, ένοχος, κρεμάστε τον. Φτάσαμε στο σημείο να θάβουμε ζωντανούς ανθρώπους και να τους κρεμάμε στα περίπτερα, επειδή ο οποιοσδήποτε μπορεί ανά πάσα στιγμή να βγει δημόσια και να πει το οτιδήποτε. Και το θεωρούμε δεδομένο πριν αποδειχθεί. Και καταστρέφουμε ζωές, καταστρέφουμε ανθρώπους. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται όλο αυτό το ανθρωποφαγικό. Δεν εκτιμώ καθόλου τους ανθρώπους που βγήκαν και το έκαναν αυτό. Η πρόθεση αυτών που βγήκαν δεν μου είναι καθαρή».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czd7vd4ghqnt)