Ο Δημήτρης Κοργιαλάς μίλησε  στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» για την προσωπική του ζωή, αλλά για την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» και τον έλεγχο που δέχεται ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος για «ξέπλυμα μαύρου χρήματος».

Ο τραγουδιστής αναφερόμενος στο παιδί του, είπε: «Τον λατρεύω. Είναι πάνω από εμένα, πάνω από οτιδήποτε υπάρχει σε αυτόν τον πλανήτη. Είμαι χαζομπαμπάς, με κάνει ό,τι θέλει και τρέχω πανικόβλητος όλη τη μέρα».

Κοργιαλάς για "Άλλο Άνθρωπο": Δεν ξέρω τι συμβαίνει, με έχει πληγώσει αυτό το πράγμα 


Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος», ο Δημήτρης Κοργιαλάς είπε: «Έχω πάει πολλές φορές να τραγουδήσω με δικά μου έξοδα και δεν έχω πληρωθεί. Όντως μαγειρεύανε και δίνανε τα τρόφιμα εκεί που έπρεπε, αλλά από την άλλη είμαι λίγο εξοργισμένος, γιατί εγώ χαλούσα και χρόνο και χρήμα. Ερχόμουν για να βοηθήσω με όλη μου την καλή καρδιά και δεν είναι εύκολο να ξέρεις αυτό. Έχω αφήσει το παιδί μου στη Ναύπακτο για να φύγω να πάω να παίξω και να γυρίσω νύχτα. Δεν ξέρω τι συμβαίνει, με έχει πληγώσει αυτό το πράγμα. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα πει η Δικαιοσύνη, γιατί ποτέ δεν ξέρεις», είπε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czbjstgcklrl)