O Οδυσσέας Σταμούλης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» και περιέγραψε τη ζωή του μετά την απώλεια του 11χρονου γιου του.


Δείτε ακόμη - Οδυσσέας Σταμούλης για τον θάνατο του γιου του: Να μη συμβεί ούτε στον χειρότερο εχθρό μου

Ο ηθοποιός μίλησε για την απουσία του από την τηλεόραση και από τη συμμετοχή του σε κάποια σειρά.

Ήταν επιλογή μου η απουσία από την τηλεόραση

«Ήταν δική μου επιλογή να απουσιάζω από την τηλεόραση, αλλά δεν υπήρξαν και ενδιαφέρουσες προτάσεις. Αυτή την περίοδο θα ήθελα να κάνω έναν ωραίο ρόλο σε μία ωραία τηλεοπτική σειρά. Δίπλα από τη λέξη "σπάταλος" στο λεξιλόγιο, υπάρχει η φωτογραφία μου. Ενώ θέλω να είμαι διάσημος με την έννοια ότι πέτυχα ως ηθοποιός, δεν μου αρέσει καθόλου η διασημότητα. Τα media μου έχουν συμπεριφερθεί άγρια, με θυμώνουν και με προσβάλλουν. Αυτή η χρονιά ήταν ένας εφιάλτης για εμένα», είπε αρχικά ο Οδυσσέας Σταμούλης.


Δείτε επίσης - Οδυσσέας Σταμούλης: "Είναι ψέμα ότι έχω καταστραφεί οικονομικά" – Ποιους βάζει στο κάδρο ο ηθοποιός;

Για τον πνιγμό του γιου του

«Δεν θέλω να μιλάω για την "απώλεια" του γιου μου, γιατί είναι σαν να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από άλλων γονιών που "χάνουν" τα παιδιά τους. Η απώλεια έχει ακριβώς την ίδια άξια και ο πόνος είναι αφόρητος για όλους τους γονείς, γνωστούς και άγνωστους στο κοινό. Ήταν πολύ χυδαίο που με κυνηγούσαν σαν η δική μου απώλεια να είχε άλλη βαρύτητα. Δεν μίλησα, ούτε κάλεσα ποτέ κάποιον να του πω για τον πόνο μου», είπε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Πιθανότατα να έχω φτάσει κοντά στην κατάθλιψη

«Παίρνω δύναμη από το ότι δεν έχω άλλη επιλογή να πραγματοποιώ αυτό που είμαι, να πηγαίνω στην πρόβα και την παράσταση. Είναι βασικό στη δουλειά μας, ο θεατής να βρει μία παρηγοριά από εμάς και όχι εμείς από εκείνους. Είμαι άλλης γενιάς και δεν έχω σκεφτεί την ψυχοθεραπεία, βοηθάει η συζήτηση. Πιθανότατα να έχω φτάσει κοντά στην κατάθλιψη, είναι ένα σύμπτωμα της εποχής. Μπορείς να κερδίσεις πολύ ωραία πράγματα μέσα από τη μοναξιά, αν ξέρεις να τη διαχειριστείς», συμπλήρωσε κλείνοντας ο Οδυσσέας Σταμούλης.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Οδυσσέας Σταμούλης συμμετέχει στη θεατρική παράσταση «Ο βυσσινόκηπος» στο θέατρο «Διάχρονο».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: