Σύμφωνα με όσα είδαμε στο βίντεο της εκπομπής «Mega Καλημέρα», η κόντρα ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες Κατερίνα Καινούργιου και Μαρία Μπακοδήμου κρατά περισσότερο από 12 χρόνια.

Δείτε ακόμη - Μαρία Μπακοδήμου: "Η Κατερίνα Καινούργιου είναι η πιο ακριβοπληρωμένη στην τηλεόραση" (Βίντεο)


Η Κατερίνα Καινούργιου έχει αμφισβητηθεί πολλές φορές

Η Ελεονώρα Μελέτη συμφωνώντας με τον Θανάση Πάτρα είπε την γνώμη της για την «κοντρα» της Μαρίας με την Κατερίνα. «Τελευταία έχει μαλακώσει, νιώθω ότι τα ψιλομαζεύει η Μαρία Μπακοδήμου», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια του «Mega Καλημέρα».


Η Κατερίνα Καινούργιου τώρα παίρνει και την εκδίκησή της

«Δεν την έχει άδικα τη μύγα η Κατερίνα. Δεν έχει ακούσει και λίγα. Δηλαδή έχει αμφισβητηθεί πολλές φορές, τώρα παίρνει και την εκδίκησή της, που είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, γιατί είναι μία πετυχημένη παρουσιάστρια κι έχει μία πετυχημένη εκπομπή, αλλά έχει ακούσει πολλά» είπε στη συνέχεια η Ελεονώρα Μελέτη.


Κάποια στιγμή θα σταματήσει η Κατερίνα να ασχολείται

«Όταν ακούς πολλά, φτάνεις κι εσύ σε ένα σημείο που και τα ωραία σου θέλεις, να βάλεις και τις απαντήσεις σου, να δώσεις και τους ανθρώπους στη θέση τους να βάλεις και είναι απόλυτα κατανοητό. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα σταματήσει η Κατερίνα να ασχολείται και θα βρει την υγεία της», τόνισε κλείνοντας η Ελεονώρα Μελέτη για την Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: