Ο Κώστας Κρομμύδας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ελένη για την υποκριτική, τα παιδικά του χρόνια στα Τρίκαλα, τον ρόλο του ως πατέρας και την σχέση του με τη σύζυγό του.

Αναφερόμενος στην υποκριτική και την επαγγελματική του δραστηριότητα, είπε:

«Η υποκριτική έχει μπει στη ζωή μου σε δεύτερη μοίρα. Δεν μπορείς να τα κανείς όλα ταυτόχρονα γιατί δεν θα είσαι πάρα πολύ καλός. Πηγαίνω όμως με πολύ μεγάλη χαρά σε κάστινγκ που γίνονται από το εξωτερικό»ανέφερε ο Κώστας Κρομμύδας..

Για τα παιδικά του χρόνια στα Τρίκαλα και τον ρόλο του ως πατέρας, ανέφερε:

«Από τα παιδικά μου χρόνια στα Τρίκαλα θυμάμαι τα ατελείωτα καλοκαίρια. Θυμάμαι που τελείωνε το σχολείο και ξεκινούσε αυτή η διαδικασία που το σπίτι ήταν ένας ”ενδιάμεσος σταθμός” μόνο για να φάμε και να πάμε για ύπνο. Ήμασταν συνεχώς έξω, το κολύμπι στα ποτάμια, το τρέξιμο στα λιβάδια. Αυτή την ανεμελιά δυστυχώς δεν την έχουν πια πολλά παιδιά».

«Η κόρη μου λατρεύει το χωριό μας. Η μόνη σταθερή που έχουμε είναι αυτές οι δεκαπέντε, είκοσι μέρες στο χωριό. Της αρέσει αυτή η ανεμελιά. Το τραγικό που κάνουμε με τα παιδιά μας είναι που τα έχουμε εγκλωβίσει σε δραστηριότητες και το πρόγραμμα. Τα παιδιά κάποια στιγμή δεν θέλουν πρόγραμμα, θέλουν απόλυτη ελευθερία.

Τα καλοκαίρια η κόρη μου δουλεύει με τον παππού της ή σε δουλειές φίλων για να καταλάβει τι σημαίνει ”βγάζω ένα μεροκάματο”. Θέλω να μάθει να μπορεί να σταθεί στα πόδια της ότι δουλειά και να κάνει, ότι και να σπουδάσει», είπε ο Κώστας Κρομμύδας.

Επίσης μίλησε για την σχέση του με την σύζυγό του και τον ελεύθερό τους χρόνο, τι είπε:

«Λείπει εκείνη με την δική της περιοδεία με τα δικά της βιβλία και εγώ λείπω άλλη περίοδο. Δηλαδή δεν συνδυάζουμε τις περιοδείες μας. Ο κοινός μας χρόνος είναι το καλοκαίρι που κάνουμε διακοπές όλοι οικογενειακά. Προσπαθούμε όμως όταν είμαστε μαζί στην Αθήνα να μην κάνουμε διαφορετικά πράγματα. Να περνάμε όσο γίνεται περισσότερο χρόνο μαζί», κατέληξε ο Κώστας Κρομμύδας.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czaqusc3dgix)