Ο Βασίλης Θωμόπουλος μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, με τον οποίο συνεργάστηκε στην τηλεοπτική σειρά «50-50», στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου.

Ο σκηνοθέτης Βασίλης Θωμόπουλος ρωτήθηκε για το αν διατηρεί σχέση μαζί του, καθώς και την ενδεχόμενη επιστροφή του ηθοποιού στο θέατρο.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Θωμόπουλος δήλωσε: «Δεν έχω καμία σχέση με τον κύριο Φιλιππίδη, δεν μιλάμε. Δεν είχα καλές σχέσεις με τον Πέτρο από πριν συμβούν όλα αυτά για δικούς μας λόγους. Εκτιμώ πάρα πολύ τη δουλειά του, δεν ξέρω όμως αν η επιστροφή του στο θέατρο θα είναι εύκολη. Πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να βρει τον δρόμο να παλέψει γι' αυτά που αγαπάει. Είναι αναμφισβήτητα ένα σπουδαίο ταλέντο, πρέπει να βρει τον δρόμο να επανέλθει. Τώρα το πώς θα το κάνει... Δεν ξέρω... Αν το εφετείο τον ελευθερώσει, δεν ξέρω αν θα φύγει αυτή η σκιά άμεσα. Επίσης δεν ξέρω αν θα υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που θα θέλουν να δουλέψουν μαζί του. Άλλοι θα θέλουν, άλλοι δεν θα θέλουν. Οι παραγωγοί από πλευράς marketing σίγουρα θα σκεφτούν ότι "εφόσον έχω τον Πέτρο, σίγουρα θα είναι κάτι πιπεράτο"».

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Θωμόπουλος πρόσθεσε: «Το θέμα είναι και η ψυχή αυτού του ανθρώπου σε τι κατάσταση είναι. Δεν είναι μόνο το οικονομικό, το οποίο σαφώς σε τσακίζει, σε λιώνει, σε κάνει άλλο χαρακτήρα, αναγκάζεσαι να κάνεις πράγματα που δεν πρέπει. Αλλά νομίζω ότι η ζωή του Φιλιππίδη είναι στο θέατρο, είναι αυτό που έκανε από παιδάκι, εγώ τον ξέρω από παιδί. Και η μουσική και το θέατρο είναι πράγματα συνυφασμένα».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czamk0ofjkyp)