Ο αειθαλής τραγουδιστής Βασίλης Παπακωνσταντίνου μίλησε στην εκπομπή «Στιγμές» στο One Channel, όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τη σύζυγό του Ελένη Ράντου, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο την προσέγγισε.

Δείτε ακόμη - Ελένη Ράντου: "Με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου δυσκολέψαμε πολύ την κόρη μας με τις δουλειές μας" (Βίντεο)

Στα Γιάννενα δεν με γνώρισε ο φύλακας 

«Στα Γιάννενα ήταν. Πάμε με το αυτοκίνητο, με δύο μουσικούς ακόμα μέσα, να μπούμε από την πόρτα όπου είχαμε βάλει τα μηχανήματα. Και είναι ο φύλακας. "Δεν μπαίνει κανείς", μου λέει. "Ακούστε κύριε, έχω διαταγή από τον κ. Παπακωνσταντίνου προσωπικά, να μην περάσει κανείς από εδώ" συνεχίζει. Ντρεπόμουν να του πω "εγώ είμαι"», είπε αρχικά ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου περιγράφοντας τη φορά που κινδύνευσε να «φάει πόρτα» σε συναυλία του.

«Πιο πέρα ήταν η πόρτα όπου έμπαινε ο κόσμος. Με παίρνουν χαμπάρι και τρέχουν προς το αυτοκίνητο, πολύς κόσμος. Του λέω "άνοιξε βρε, έρχονται". "Σας είπα κύριε, έχω εντολή από τον κ. Παπακωνσταντίνου προσωπικά". "Εγώ είμαι", του λέω. Άνοιξε και μπήκα...», συνέχισε ο τραγουδιστής την περιγραφή του γελώντας.

Δείτε επίσης - Ελένη Ράντου: Δείτε τη να ποζάρει με μαύρο μπικίνι σε παραλία της Κύπρου (Εικόνα)


Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Η γνωριμία με την Ελένη Ράντου

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αναφέρθηκε και στη γνωριμία του με τη μετέπειτα σύζυγό του Ελένη Ράντου, την οποία -όπως αποκάλυψε- πολιορκούσε αλλά «δεν έπεφτε».

Ακόμα μου κάνει την πιο αυστηρή κριτική

«Κάποτε συχνάζαμε σε ένα μπαρ όπου σύχναζε και ο Χατζιδάκις κ.λπ. Εγώ είχα δει την Ελένη σε μια εκπομπή και μου είχε κάνει εντύπωση ο τρόπος που έπαιζε, με τη θετική έννοια, ένιωσα θαυμασμό για την αμεσότητα που είχε. Εγώ, για να ερωτευτώ κάτι, πρέπει να το θαυμάζω. Σύχναζε και η Ελένη σ' εκείνο το μπαρ, και εγώ πήγαινα εκεί με τον κιθαρίστα μου συνέχεια και την κοιτούσα. Δεν της είχα μιλήσει. Επειδή ντρεπόμουν έβαζα έναν φίλο και έπαιρνε τηλέφωνο και ρωτούσε αν είναι στο μαγαζί. Τελικά κάποια στιγμή μιλήσαμε, την πολιορκούσα αλλά δεν έπεφτε. Τελικά, έπεσε. Δεν είχε σημασία για εκείνη που ήμουν γνωστός, ακόμα μου κάνει την πιο αυστηρή κριτική πάντα. Ήμασταν δύο χρόνια μαζί και αποφασίσαμε να παντρευτούμε. Μετά ήρθε η κόρη μας, κι αυτό ήταν το αποκορύφωμα. Τρελάθηκα πραγματικά που είχα τη δική μου κόρη», είπα χαρακτηριστικά ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: