Ο Κώστας Ρόκκος έφυγε από τη ζωή το 2021 προδομένος από την καρδιά του, ενώ το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου άφησε την τελευταία του πνοή και ο Νίκος Ρόκκος, με τα συμπεράσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης να μην έχουν γίνει γνωστά.

Όλο αυτό το διάστημα, ο Στέλιος Ρόκκος έχει πενθήσει σιωπηλά τον αδικοχαμένο αδελφό του.


Δείτε ακόμη - Στέλιος Ρόκκος: Συγκίνηση στην πρώτη του εμφάνιση μετά τον θάνατο του αδελφού του (Βίντεο)


Στέλιος Ρόκκος – Η επιστροφή στις νυχτερινές πίστες

Μετά το πρόωρο τέλος των εμφανίσεών του στην Θεσσαλονίκη, ο Στέλιος Ρόκκος επιστρέφει στις πίστες και αυτή τη φορά σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μαζί με τον Σταμάτη Γονίδη ξεκινούν τις εμφανίσεις τους την Παρασκευή 1η Μαρτίου σε νυχτερινό μαγαζί στην παραλιακή.

Δείτε επίσης: Στέλιος Ρόκκος και Σταμάτης Γονίδης: Έγιναν "Κριστιάνο και Μέσι" στο πλαίσιο των εμφανίσεών τους



Η ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Το Posidonio music hall επιστρέφει με τον Σταμάτη Γονίδη και τον Στέλιο Ρόκκο, ένα εναλλακτικό σχήμα που αναμένεται να συζητηθεί και να γίνει το meet point της κοσμικής Αθήνας την περίοδο της Άνοιξης!

Δύο μεγάλοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους στη σκηνή, δύο μεγάλες προσωπικότητες που θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό θέαμα σε ένα από τα πλέον σύγχρονα κέντρα διασκέδασης της λεωφόρου Ποσειδώνος. Ο Στέλιος Ρόκκος μετά από μία εξαιρετική σεζόν στη Θεσσαλονίκη επιστρέφει στα μουσικά δρώμενα της Αθήνας από Παρασκευή 1 Μαρτίου».

Να θυμίσουμε πως είχε προηγηθεί η εμφάνισή του σε γνωστό κέντρο της Θεσσαλονίκης: «Αυτό ήταν που χρειαζόμουν την αγάπη και την αγκαλιά. Αλήθεια σας ευχαριστώ πάρα πολύ» είχε αναφέρει ο Στέλιος Ρόκκος λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του αδελφού του.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: