Δυναµικό comeback έκαναν οι σέξι αγρότες από τα Φάρσαλα, οι οποίοι τα προηγούµενα χρόνια είχαν εκδώσει εξεζητηµένα ηµερολόγια, που είχαν γίνει µέσα σε χρόνο-µηδέν viral! Οι εκρηκτικοί νέοι από το χωριό Σκοπιά έδειξαν πως, εκτός από hot, είναι και ευαίσθητοι, καθώς επέστρεψαν µε ένα «best of» ηµερολόγιο, τα έσοδα από την αγορά του οποίου θα διατεθούν στους πληµµυροπαθείς της Θεσσαλίας, και ήδη γίνεται χαµός.

Το νέο ηµερολόγιο για το 2024 περιέχει τις καλύτερες φωτογραφίες που είχαν «στολίσει» τα προηγούµενα τέσσερα. Εµπνευστής της ιδέας ήταν από την πρώτη στιγµή ο ευρηµατικός Ηλίας Τσούτσος, ο οποίος είναι κτηνοτρόφος, πρόεδρος της Κοινότητας Σκοπιάς Φαρσάλων και πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού.

Μιλώντας στο «Secret», ο αεικίνητος 35χρονος, Ηλίας Τσούτσοςτόνισε πως φέτος αποφασίστηκε να γίνει ένα «best of» ηµερολόγιο µε τις κορυφαίες στιγµές και τα ωραιότερα κλικ, µε σκοπό τα χρήµατα που θα µαζευτούν από τις πωλήσεις των αντιτύπων να πάνε στους πληµµυροπαθείς που διαµένουν σε δοµή φιλοξενίας έξω από τη Λάρισα: «Οι πολίτες της Θεσσαλίας πέρασαν -και περνούν ακόµα- έναν γολγοθά. Το λιγότερο που µπορούµε να κάνουµε είναι να τους δώσουµε ό,τι έχουµε. Ολοι µας», είπε και πρόσθεσε: «Η ψυχολογία όλων µας φέτος δεν ήταν και η καλύτερη. Μετά τις θεοµηνίες που σφυροκόπησαν τη Θεσσαλία και έβγαλαν στον δρόµο τόσο κόσµο, πού µυαλό για φωτογραφήσεις... Χρειάζεται διάθεση για να κάνεις κάτι τέτοιο και φέτος δεν υπήρχε. Ετσι, αποφασίσαµε να κάνουµε το “Ηµερολόγιο του 2024… the best moments”, όπως το λέω εγώ».

agrotes-sexy-imerologio__3_
agrotes-sexy-imerologio__4_
agrotes-sexy-imerologio__1_
agrotes-sexy-imerologio__2_


ΚΙ ΕΝΑΣ ΕΡΩΤΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ


Ο 28χρονος αγρότης Κωνσταντίνος Πολύζος και η 24χρονη Ισµήνη Νταρανά ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα, όταν η κοπέλα είδε τον νεαρό σε τηλεοπτική εκποµπή όπου ήταν καλεσµένος, την εποχή που εκδόθηκε το πρώτο ηµερολόγιο.

Η Ισµήνη, δίχως να χάσει χρόνο, του έστειλε αίτηµα φιλίας στο Facebook κι εκείνος το αποδέχτηκε: «Αυτό ήταν. Ξεκίνησε ένας µεγάλος έρωτας, τα παιδιά “έδεσαν” και τον Αύγουστο τους πάντρεψα και βάφτισα και την κορούλα τους», είπε ο κ. Τσούτσος. Oπως µας είπε ο Κωνσταντίνος Πολύζος: «Στο πρώτο ηµερολόγιο είχαµε λίγο άγχος, αλλά το κάναµε πιο πολύ σαν πλάκα. Στα επόµενα, όµως, που γνωρίζαµε ότι ο κόσµος το περίµενε πώς και πώς, αφού είχε πάρει και δηµοσιότητα, το άγχος ήταν µεγαλύτερο, γιατί έπρεπε να βγει ακόµα πιο άρτιο».

Με τη σειρά της, η Ισµήνη Νταρανά είπε πως οι φωτογραφήσεις, η σκηνοθεσία, το στήσιµο και γενικά το όλο σκηνικό ήταν το κάτι άλλο: «Είναι µια εµπειρία που θα θυµάµαι σε όλη µου τη ζωή. Συµµετείχα στα δύο τελευταία και το χάρηκα πάρα πολύ. Ηταν πρωτόγνωρο, αλλά το σηµαντικότερο είναι ότι, χάρη σε αυτά, γνώρισα τον έρωτα της ζωής µου και έχουµε φτιάξει µαζί µια ευτυχισµένη οικογένεια».

gamos-agrotes-farsala


*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά το Σάββατο 17/2