Μετά τη Μαρία Ολυµπία που είναι η «µούσα» του Bvlgari, ήρθε η σειρά της Αλεσάντρα ντε Όσµα για να γίνει πριγκίπισσα και της µόδας. Η 35χρονη πριγκίπισσα χρίστηκε πρέσβειρα του Dior στην Ισπανία.


Μία γυναίκα µε στόρι, αφού στα 14 µαζί µε τον 17χρονο πρίγκιπα Κριστιάν του Ανόβερου -θετό γιο της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό-, που γνώρισε ενώ εκείνος έκανε διακοπές στη γενέτειρά της, το Περού, έστησαν το love story τους. Ύστερα από έξι χρόνια φιλίας, το ειδύλλιο άνθησε το 2011.

Η Αλεσάντρα µετακόµισε στη Μαδρίτη, όπου ο Κριστιάν σπούδαζε ∆ιοίκηση Επιχειρήσεων, το 2017 αρραβωνιάστηκαν και παντρεύτηκαν την ίδια χρονιά στο Τσέλσι.

Το 2018 ακολούθησε τριήµερη εκδήλωση στο Περού µε όλες τις τιµές. Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Νίκολα και τη Σοφία, και περιµένουν το τρίτο τον ερχόµενο µήνα.

Η «Σάσα», όπως την αποκαλούν οι οικείοι της, είναι δικηγόρος µε µεταπτυχιακό στη ∆ιοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά και στη µόδα (παρακαλώ!). Έχει µάλιστα θητεία στον χώρο: Στα 16 υπέγραψε συµβόλαιο µε τη Ford Models στη Νέα Υόρκη, ενώ έχει συνεργαστεί, µεταξύ άλλων, µε κορυφαίες φίρµες, όπως Bottega Veneta, Missoni, αλλά και µε την Pepsi. «Είµαι πολύ χαρούµενη που µοιράζοµαι ότι είµαι η νέα πρέσβειρα του Dior couture για την Ισπανία. Σας ευχαριστώ, Karen και την υπόλοιπη οµάδα, που µε σκεφτήκατε!», σηµείωσε στα social, ανακοινώνοντας πως εκπροσωπεί τον διάσηµο οίκο.

sasasas


«Σταθερή αξία» στην Εβδοµάδα Μόδας του Μιλάνου, την έχουµε δει και στον χορό των Ρόδων του Μονακό και σε άλλες γκράντε εκδηλώσεις, όπου πάντα αποσπά τα εύσηµα fashionistas και µη. Τα έξωµα ρούχα της, τα πληθωρικά βολάν, τα ζωηρόχρωµα κοκτέιλ φορέµατα και κοστούµια είναι τα αγαπηµένα της. Αξίζει να προσθέσουµε ότι πριν από έξι χρόνια δηµιούργησε την εταιρεία αξεσουάρ Moi & Sass µαζί µε τη Μόιρα Λαπόρτα, η οποία ειδικεύεται σε διαχρονικές τσάντες, χειροποίητες, από βιώσιµο δέρµα, στην Ισπανία. Η µάρκα, η οποία έχει συγκεντρώσει σχεδόν 30k followers στο Instagram, σχεδιάζει µε έµφαση στην παροχή µακράς διάρκειας επενδυτικών κοµµατιών µε µίνιµαλ αισθητική. Γιατί, παρά τα φιόρα και τα βολάν, η πριγκίπισσα είναι… δωρική.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Απογευματινή την Δευτέρα 19/2