Flashback έκανε ο Νότης Χριστοδούλου, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να μοιραστεί ένα απόσπασμα παλαιότερης τηλεοπτικής του συνέντευξης από την εκπομπή The 2Night Show, με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Λίγα 24ωρα μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο σκηνογράφος και νικητής του πρώτου Fame Story δημοσίευσε μια ιστορία από όσα είχε πει πριν από δύο χρόνια ακριβώς στο The 2night Show όταν και είχε συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

Η ανάρτηση του Νότη Χριστοδούλου


«Τον πατέρα μου τον είδα δυο φορές στη ζωή μου. Τότε μου είπε τις μεγαλύτερες του ανημπόριες. Βάζω Χ. Θα προτιμούσα χίλιες φορές να είχα έναν ομοφυλόφιλο πατέρα, που θα με στήριζε και θα με αγαπούσε και θα ήταν συνοδοιπόρος στη ζωή μου».





Επίσης, σε εκείνη την τηλεοπτική του εμφάνιση τον Μάρτιο του 2022, ο Νότης Χριστοδούλου είχε επίσης δηλώσει χαρακτηριστικά πως «αν πάρουμε όλη μου την πορεία, εγώ οπισθοχωρώ και από το τραγούδι κι από την τηλεόραση για να βρω την επιβεβαίωση της οικογένειάς μου. Ήταν η ανάγκη επιβεβαίωσης».

«Το ζητούμενο ήταν να μου πει η μητέρα μου: σε αποδέχομαι όπως είσαι κι είμαι δίπλα σου» είχε εξομολογηθεί μιλώντας στον ΑΝΤ1.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-ci95z33ivkex)