Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Ελένη Καστάνη με αφορμή την αθηναϊκή επιστροφή για την θεατρική παράσταση «Έκτο πάτωμα».

Μέσα σε όλα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην σύντομη της εμπειρία στην πρωινή ζώνη όσο και στην πληγή που μέχρι σήμερα της έχει αφήσει ένα ψέμα που ειπώθηκε στο παρελθόν για εκείνην.

Ήμουν σε μια δύσκολη φάση της ζωής μου

«Η συμμετοχή στο "Breakfast@Star" ήταν μια ωραία εμπειρία που πραγματικά, επειδή ήμουν σε μια δύσκολη φάση της ζωής μου, μου έδωσε μια κέφι και χαρά. Επίσης, τους έλεγα ότι είμαι γουρλού και ναι, είμαι πάρα πολύ γουρλού. Τα νούμερα τώρα έχουν ανέβει πάρα πολύ αλλά εγώ δεν ήμουν στην αρχή; Μπορεί να μην είμαι τώρα αλλά μπήκα στην αρχή και έδωσα και γω τη δύναμη μου, την θετική μου ενέργεια», είπε αρχικά η Ελένη Καστάνη.

Πρόταση για συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη

«Θέλω να σας πω ότι η πρώτη πρόταση που μου έγινε ήταν τόσο παλιά. Υπήρχε μια σπουδαία κυρία, η οποία ήταν η πρώτη που μου έκανε πρόταση να κάνω gossip στην τηλεόραση πριν από πάρα πολλά χρόνια όταν η Ελένη Μενεγάκη θα έβγαινε τότε στον ΑΝΤ1 και στο πρωινό. Και γω αρνήθηκα γιατί το σκέφτηκα και είπα "τι δουλειά έχω εγώ τώρα να πάω να λέω για συναδέλφους μου, καλλιτέχνες άλλους και αυτά" και δεν πήγα ποτέ», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Ένα χοντρό ψέμα έχει ειπωθεί για μένα

«Πως τα πάτε γενικά με τις κουτσομπόλες;» ρωτήθηκε η Ελένη Καστάνη και απάντησε: «Πέραν μιας περίπτωσης από ένα χοντρό ψέμα που έχει ειπωθεί για μένα, δεν έχω παράπονο από κανέναν. Δεν ήταν από δημοσιογράφους, ήταν από άσχετους. Ο χρόνος όμως έδειξε ποιος παραμένει στη δουλειά, ποιος είναι συνεργάσιμος».

Ήταν ένα ψέμα που με πλήγωσε πάρα πολύ

«Ήταν ένα ψέμα επάνω στη δουλειά και με πλήγωσε πάρα πολύ γιατί ήρθε σε μια πολύ συγκλονιστική στιγμή στη ζωή μου και πιστεύω ότι ακόμα έχει επιπτώσεις επάνω μου. Κάποιοι μπορεί να το πίστεψαν γιατί είμαστε έναν τόσο ανταγωνιστικό χώρο που δυστυχώς είναι πολύ σκληρή η δουλειά μας», κατέληξε η Ελένη Καστάνη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: