Η Κατερίνα Καραβάτου έδωσε συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων, για το My Style Rocks και τον Λάκη Γαβαλά.
Η παρουσιάστρια, Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» κι ανέφερε για τους συνεργάτες της στον διαγωνισμό μόδας: «Είμαστε μια όμορφη παρέα και χαίρομαι πολύ όταν έρχομαι στο στούντιο.

Ο κόσμος ζητούσε να δει ξανά τον Λάκη Γαβαλά, η Έβελυν Καζαντζόγλου εκτός από κούκλα είναι και ένα καλό πλάσμα με γνώσεις. Η κριτική επιτροπή είναι πολύ δυνατή και ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι η "κολώνα" μας».

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Λάκη Γαβαλά. Ανά διαστήματα, ο σχεδιαστής έχει αναφερθεί σε εκείνη σε δηλώσεις του, αναφερόμενος στο ντύσιμό της, το οποίο δεν του αρέσει, αλλά και την παρουσίαση του «My Style Rocks».

«Δεν μπορώ να αναμετρηθώ στις ατάκες με τον Λάκη Γαβαλά, αλλά έχουμε στιγμές άφθονου γέλιου. Δεν είχαμε ποτέ κόντρα με τον Λάκη, απλά έχει έναν τρομερό τρόπο που μιλάει που μπορεί να παρεξηγηθεί ή να παρερμηνευθεί. Με όσα μου μετέφεραν και όσα άκουσα, ποτέ δεν αισθάνθηκα άβολα, ξέρω πως μόλις τον δω θα τον πάρω μια αγκαλιά», είπε, η Κατερίνα Καραβάτου.

Κλείνοντας, ανέφερε για τον διαγωνισμό μόδας, η Κατερίνα Καραβάτου: «Το My Style Rocks είναι μια δουλειά που αγαπώ και θέλω να κάνω το καλύτερο. Μου έχει βγάλει έναν όμορφο, διαφορετικό εαυτό από αυτόν που είχα τόσα χρόνια στην τηλεόραση, εξαιτίας διαφορετικών πρότζεκτ».