Καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού ήταν η Δήμητρα Ματσούκα, η οποία μίλησε για τις Ψυχοκόρες όπου πρωταγωνιστεί, τον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη, το νέο του κόμμα και τη θεατρική της παρουσία.

«Η μαμά μου είναι η πιο αυστηρή κριτής μου» ανέφερε, η Δήμητρα Ματσούκα ενώ όπως παραδέχτηκε και η ίδια κρίνει πολύ αυστηρά τον εαυτό της. Μιλώντας για τον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη μετά από 7 χρόνια σχέσης.

«Ελπίζω ότι θα καταρρίψω τα κλισέ, έχουμε όλη τη ζωή μπροστά μας για αυτό. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα μου συμβεί να συναντήσω τον άνθρωπο με τον οποίο να θέλω να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου. Έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, είμαστε δυο άνθρωποι που θα κάναμε και παρέα αν δεν ήμασταν σύζυγοι. Είμαστε πολύ κοντινοί χαρακτήρες και στα γούστα μας. Έχουμε μια πολύ κοινή στάση στη ζωή. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα με ρωτήσει για την πολιτική. Εμένα με ενδιαφέρει η πολιτική, πάντα με ενδιέφερε τι συμβαίνει γύρω μου, συζητάμε και μάλιστα είμαι πολύ χαρούμενη με το νέο κόμμα, τον Κόσμο. Υπάρχει ένα μεγάλο κενό που φάνηκε στην αποχή στις εκλογές. Δεν θα το ήθελα να εμπλακώ στην πολιτική, δεν έχω ούτε τη γνώση ούτε τη δράση που έχουν οι άνθρωποι του κόμματος, δεν είναι μόνο ο Πέτρος. Θα ήθελα να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω» ανέφερε, η Δήμητρα Ματσούκα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz7egafdxkm9)