H Μαρία Μενούνος έκανε μια ανάρτηση στα social media, για την περιπέτεια που πέρασε πέρσι με τον όγκο, με τον οποίο διαγνώστηκε στο πάγκρεας.

Η παρουσιάστρια, Μαρία Μενούνος δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, με στιγμές της ίδιας μέσα στο νοσοκομείο, ενώ σε αυτό φαίνεται και ο σύζυγός της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της εξήγησε πόσο δύσκολα πέρασε την περίοδο εκείνη, ενώ ευχαρίστησε τους ανθρώπους που ήταν κοντά της για τη στήριξή της.

Ανέφερε η Μαρία Μενούνος επίσης, πόσο πολύ άλλαξε η ζωή της λίγο καιρό αργότερα, με τον ερχομό της κόρης της.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Πέρασε επίσημα 1 χρόνος από την επέμβαση στο πάγκρεας. Κοιτάζοντας πίσω (μου φαίνεται σαν να έχει περάσει πολύς καιρός) και βλέποντας τα βίντεο-ημερολόγια, είναι τρελό να βλέπω πού βρίσκομαι τώρα. Τότε ήμουν φοβισμένη. Είχα ένα μωρό στα σκαριά και μόλις είχα επισκεφτεί ένα γραφείο ογκολόγου όπου έμαθα ότι χρειαζόμουν επέμβαση στην κοιλιά! Καρκίνος; Ουάου».

Συνέχισε λέγοντας η Μαρία Μενούνος: «Είχα ένα καταπληκτικό σύστημα υποστήριξης, για το οποίο θα είμαι για πάντα ευγνώμων. Ο Κεβ κοιμόταν στο νοσοκομείο καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Την ημέρα, είχα τον μπαμπά μου, την Ντέμι και μερικούς από τους αγαπημένους μου φίλους, την Ρέιτσελ, τον γιατρό (που μου έκανε την ενεργειακή εργασία) και την Tαμάρ που ήρθε αεροπορικώς από τις Μπαχάμες για να είναι μαζί μου. Έχω ευχαριστήσει τους γιατρούς μου σε άλλες αναρτήσεις, αλλά ένα χρόνο μετά πρέπει να βεβαιωθώ ότι ευχαριστώ και τους αγαπημένους μου. Μαζί με την πίστη μου, όλοι αυτοί με βοήθησαν να αποκτήσω το θαύμα της θεραπείας και της μητρότητας. Ευχαριστώ και πάλι. Παραμένω για πάντα ευγνώμων».