Ο Γιώργος Λιάγκας εξέφρασε τον ενθουσιασμό του στο πρόσωπο της Ζωζώς Σαπουντζάκη, εν μέσω της νοσηλείας της ηθοποιού, μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε.

Ο παρουσιαστής μέσα από την εκπομπή του «Πρωινό» στον ΑΝΤ1 την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, είπε ότι θεωρεί τη Ζωζώ Σαπουντζάκη ερωτεύσιμη γυναίκα, και θα μπορούσε να έχει σχέση μαζί της αν ήταν νεότερη.


Έχουμε μία ιδιαίτερη σχέση με τη Ζωζώ

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Έχουμε μία ιδιαίτερη σχέση με τη Ζωζώ. Έχουμε βγει και μια δυο φορές έξω, είναι η χαρά της ζωής».


Αν ήταν νεότερη, θα μπορούσα να έχω σχέση εγώ μαζί της

«Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, παρότι έχει σχέση, αν ήταν νεότερη, θα μπορούσα να έχω σχέση εγώ μαζί της. Αλήθεια. Είναι πολύ γοητευτική, είναι έξω καρδιά και ξέρει πώς να φερθεί σε έναν άνδρα. Έχει όλα τα στοιχεία που κάνουν μία γυναίκα στα δικά μου μάτια απολύτως ερωτεύσιμη. Φίλοι είμαστε. Έχει σχέση χρόνια η Ζωζώ με έναν άνθρωπο που τη φροντίζει πραγματικά. Από το να πω ότι θα ήθελα να είμαι με μία 20άρα και να μου κρεμάσουν κουδούνια, λέω ότι θα ήθελα να είμαι με τη Ζωζώ», δήλωσε κλείνοντας ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: