Μία ιδιαίτερη τοποθέτηση έκανε η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Πέμπτης (15/2) μέσα από την εκπομπή της.


Η παρουσιάστρια του MEGA, Ελένη Μενεγάκη με αφορμή μία ατάκα που λέει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη νέα βιογραφική ταινία που κυκλοφορεί για τον ίδιο, παρέθεσε τη δική της άποψη για τη δόξα, την επιτυχία και τη στιγμή που τα φώτα της δημοσιότητας σβήνουν οριστικά.

«Κάποιοι μπορεί να λένε ότι είμαι ένας από τους καλύτερους παίκτες του ΝΒΑ αυτή τη στιγμή αλλά εγώ το μόνο που κάνω είναι να δουλεύω σκληρά για να επιβιώσω, γιατί φοβάμαι ότι θα τα χάσω όλα αυτά», αναφέρει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του «Giannis: The marvelous journey», που κάνει πρεμιέρα στις 19 Φεβρουαρίου.

«Όλοι οι άνθρωποι που κάνουμε πρωταθλητισμό σε κάτι, ο καθένας στη διαδρομή του, όσο ψηλά έχει φτάσει στο να βρεθεί κοντά με την επιτυχία, τόσο πιο δύσκολη του είναι η στιγμή που όλα αυτά δεν θα υπάρχουν», ανέφερε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη στη σχετική συζήτηση που είχε με τους συνεργάτες της. «Δεν σβήνεται αυτό που έχεις κάνει, δεν σβήνεις αυτό που είσαι αλλά κάποια στιγμή ολοκληρώνει τον κύκλο του», τόνισε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στην τοποθέτησή της. «Μπορεί κι αυτή η αλλαγή λοιπόν να σημαίνει πολλά… για όλους μας», υπογράμμισε κλείνοντας το θέμα η Ελένη Μενεγάκη.