Την Πηνελόπη Αναστασοπούλου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μίλησε για όλους και για όλα.

Η γνωστή ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλουμεταξύ άλλων, σχολίασε τον ντόρο που έχει προκληθεί με τον Πάνο Βλάχο και μίλησε για τον λόγο που δεν βλέπει εκπομπές στην τηλεόραση αλλά και για την επιστροφή του «The Booth».

Οι δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

«Σέβομαι πάρα πολύ το γεγονός ότι ένας καλλιτέχνης έχει το βήμα να μιλήσει, έχει το δικαίωμα να πει αυτά που θέλει και αυτά που θεωρεί σωστά. Ο κάθε άνθρωπος οφείλει μέσα από την τέχνη του να κάνει κοινωνικό σχολιασμό», είπε αρχικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Και συνέχισε: «Θα ήθελα πάρα πολύ να επιστρέψει και να επιστρέφουν όλα τα κορίτσια και να γίνει αυτό που έπρεπε να μην είχε σταματήσει ποτέ. Δεν έχουν σταματήσει οι άνθρωποι να μου μιλάνε για το Booth, ήταν μια εκπομπή που άφησε το στίγμα της, σεβόταν τους τηλεθεατές».

Κλείνοντας η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σχολίασε: «Δεν βλέπω τηλεόραση, αλλά εμένα δεν μου αρέσει αυτή η προσέγγιση από τις εκπομπές, προτιμώ η τηλεόραση να ήταν πιο εκπαιδευτική. Το να σχολιάζουμε τηνζωή των άλλων ανθρώπων, ποιος το κάνει; Γιατί το κάνει; Και με ποια γνώση το κάνει; Δεν θα το έκανα ποτέ εγώ, καλό είναι να αποφεύγουμε τον κιτρινισμό».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz4p7woehtvl)