Τον Γεράσιμο Γεννατά συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Ο αγαπημένος ηθοποιός μιλά για την επιτυχία του «Είσαι το ταίρι μου», το συμβάν με τον «Έρωτα Φυγά» και την παράσταση που σκηνοθετεί.


Για τον ρόλο του στο "Είσαι το ταίρι μου"

«Μου έλεγαν πάρα πολλά στον δρόμο όταν έπαιζα στο "Είσαι το ταίρι μου", μου φώναζαν "είναι μαζί σου όλη η Ελλάδα"», αποκάλυψε αρχικά ο Γεράσιμος Γεννατάς.


Για τον Έρωτα Φυγά» - Φοβήθηκα ότι θα μείνω χωρίς δουλειά

«Δε νιώθω δικαίωση με τον "Έρωτα φυγά", νιώθω χαρούμενος που πήγε στον ΑΝΤ1. Φοβήθηκα ότι θα μείνω χωρίς δουλειά, δε χάσαμε χρήματα και δεν υπήρξαν καθυστερήσεις στις πληρωμές. Ποτέ δεν ακούσαμε μια "συγγνώμη", ήμασταν πεταμένοι στον δρόμο. Είναι ακατανόητο ένας χώρος που έχει 5% να "σκοτώνει" μια σειρά που έχει 20%. Δεν είναι ωραίο να λες ότι δε με ενδιαφέρει τι βλέπει ένα εκατομμύριο κόσμος», λέει ο γνωστός ηθοποιός.

Για τους ρόλους που έχει χάσει

«Το γεγονός ότι δε μασάω τα λόγια μου, μου έχει στοιχίσει πολλούς ρόλους», εκμυστηρεύτηκε ο Γεράσιμος Γεννατάς.

Τα παιδιά ακούμε τραγούδια που φέρνουν μίσος

«Δεν είπα ποτέ ότι τα μπουζούκια είναι παραπολιτισμός. Μίλησα για ένα είδος μπουζουκιών, εγώ σέβομαι το λαϊκό τραγούδι. Μας αρέσουν αυτά τα τραγούδια που ακούμε τώρα; Σήμερα όλα τα παιδιά, οκτώ χρόνων, ακούνε αυτά τα τραγούδια που φέρνουν μίσος στην κοινωνία», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Γεράσιμος Γεννατάς.


Για την θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί

Ο δημοφιλής ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Κόκκαλο» στο θέατρο «Σημείο».

«Κάθε φορά που πρέπει να παίξω έναν ρόλο φοβάμαι, έχω το δημιουργικό άγχος. Το "Κόκκαλο" έχει ένα δύσκολο κείμενο, είμαι πολύ χαρούμενος που είναι sold out. Θα σκηνοθετήσω την παράσταση "Έρως μονόπτερος ο πλάνης" με τη Μαρία Φλωράτου, μια ηθοποιό "πύραυλο"», ανέφερε κλείνοντας ο Γεράσιμος Γεννατάς.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: