Τον Σταμάτη Γονίδη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, ο οποίος εμφανίζεται μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο, εξήγησε γιατί αποφεύγει τις συνεντεύξεις, μίλησε για την καριέρα του και αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για την περιπέτεια της υγείας του.

Αποφεύγω τις συνεντεύξεις

«Υπέγραψα στην Panik Records επειδή θεωρώ πως είναι η καλύτερη αυτήν την στιγμή στη δισκογραφία. Καλλιτεχνικά θα βρίσκομαι στο "Ποσειδώνιο" με τον Στέλιο Ρόκκο. Αποφεύγω τις συνεντεύξεις γιατί δεν το ’χω, δεν τα πάω καλά με το lifestyle. Η δεκαετία του ‘90 ήταν εντελώς διαφορετική, τα ραδιόφωνα ήταν διαφορετικά, τώρα παίζουν τραγούδια με άλλο στιλ κι αυτό παρασύρει κι εμάς τους λαϊκούς για να μπορέσουμε να υπάρχουμε», ανέφερε ο Σταμάτης Γονίδης.

Ήθελα να γίνω κάπως γνωστός

«Στο σπίτι μου δεν υπάρχει χώρος για περισσότερους πλατινένιους και χρυσούς δίσκους. Το κομμάτι που είπα και τα κατάφερα’ήταν ο "Φωτογράφος' έφτιαξα σχολή έτσι. Ήθελα να γίνω κάπως γνωστός αλλά έγινα πολύ, δεν το είχα ονειρευτεί αυτό. Πιστεύω ότι υπάρχουν αόρατες δυνάμεις. Πιστεύω υπάρχει ο Ιησούς Χρηστός κι αν δεν ήθελε ο Θεός, δε θα κάναμε τίποτα», δήλωσε στη συνέχεια ο Σταμάτης Γονίδης.


Η τεχνητή νοημοσύνη είναι πολύ επικίνδυνη

«Η τεχνητή νοημοσύνη είναι πολύ επικίνδυνη, μπορούν να πάρουν τη φωνή σου και να βάλουν ότι έχεις πει κάτι ενώ δεν το έχεις πει. Αυτό πρέπει να απαγορευτεί αυστηρά», συμπληρώνει, ο τραγουδιστής.

Για την περιπέτεια της υγείας του

«Πέρασα εκκολπώματα κι έμεινα κάποιες μέρες στο νοσοκομείο κάνοντας θεραπείες, αλλά τώρα είμαι καλά».

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μιλάει και για την προσωπική του ζωή και την κόρη του.


Για την κόρη του Σοφία

«Με τη Σοφία Βόσσου κάναμε παρέα σαν φίλοι πρώτα, έτσι είναι όπως τα ’πε. Όταν λέω σε κάποιον επανειλημμένα ότι αυτό που κάνει δεν είναι σωστό, τότε εκνευρίζομαι και μπορεί να παραφερθώ και να μιλήσω άσχημα. Η κόρη μου, Στεφανία, τραγουδάει καλύτερα τραγούδια που έχει ακούσει από τους άλλους, τα καινούργια τα ψάχνει. Όσο τρυφερός είμαι μαζί της, άλλο τόσο αυστηρός είμαι στο θέμα του τραγουδιού. Το ότι είμαι παππούς είναι κάτι απίστευτο που ζω, είναι κάτι που δεν το είχα ονειρευτεί», αποκάλυψε τέλος ο Σταμάτης Γονίδης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: