Αποκλειστικά στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» μίλησε ο Κώστας Αποστολάκης.

Ο ηθοποιός συμμετέχει στην παράσταση «Πες μου ότι είναι ψέμα – Επιχείρηση Ωρωπός» στο θέατρο Νους και μίλησε για την κωμωδία.


Δείτε ακόμη - Κώστας Αποστολάκης στα Παραπολιτικά: "Κουράστηκε η ψυχή µου, γονάτισα και ζήτησα βοήθεια"

1-kostas-apostolakis-1

Με θέματα θρησκείας δεν θα κάνω ποτέ χιούμορ

«Η κωμωδία στηρίζεται στην ψυχολογία. Δεν μπορείς να ανέβεις στη σκηνή και να πεις αστεία αν στο καμαρίνι είσαι μαλωμένος. Δεν μου έχει τύχει ποτέ να παίζω κωμωδία και να μη γελάει κάνεις. Τα κοινά είναι διαφορετικά και βλέπεις πως ενώνονται οι άνθρωποι. Με θέματα θρησκείας δεν θα κάνω ποτέ χιούμορ», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Αποστολάκης.


Το σημάδι στη μηχανή του

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως όταν ήταν έτοιμος να παρατήσει την υποκριτική, βρήκε ένα ποίημα στη μηχανή του και το θεώρησε σημάδι για να μην το κάνει.


Δεν ήμουν καλός μπαμπάς και έχω μετανοήσει

«Είμαι μόνος μου. Δεν θέλω να ερωτευτώ, γιατί ο έρωτας είναι ένα άχρηστο συναίσθημα. Ο έρωτας είναι ο πλήρης οδηγός της εξάρτησης. Εγώ θέλω να έχω θείο έρωτα, να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό. Δεν ήμουν καλός μπαμπάς και έχω μετανοήσει», τόνισε ο Κώστας Αποστολάκης.

Για την σειρά που πρωταγωνιστεί

Ο Κώστας Αποστολάκης συμμετέχει στη σειρά «Στα Σύνορα», η οποία έχει αγαπηθεί από το κοινό. Μάλιστα, πολλοί είναι εκείνοι που έρχονται στο θέατρο και του λένε πόσο γελάνε.

Τον αγαπώ τον Μαζωνάκη

«Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Πασχάλης Τερζής έρχονταν και μου έδιναν στο χέρι το cd τους να το παίξω στο μαγαζί μου. Τον αγαπώ τον Μαζωνάκη, είναι σπουδαίο παιδί. Είναι καλλιτεχνάρα και έχει ψυχή. Το παιδί είναι genius, ξέρει ποιος πελάτης κάθεται και σε ποιο τραπέζι στο μαγαζί που τραγουδάει», δήλωσε κλείνοντας την συνέντευξή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο Κώστας Αποστολάκης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: