Μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» έδωσε η Ματίνα Παγώνη.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ μιλά για τη συνειδητή επιλογή, που δεν μετανιώνει, να μην κάνει παιδιά, τον ρόλο της ως στυλίστρια και το «χαζό» φλερτ.


Πάντα έτσι ντυνόμουν

«Το στυλ μου έχει σχολιαστεί πολύ, εγώ πάντα έτσι ντυνόμουν, δεν με ενδιαφέρει τι θα πει ο καθένας. Πάντα βάφομαι μόνη μου, ακόμη και στις εκπομπές που πηγαίνω. Μέσα στην ντουλάπα μου θα τα βρείτε όλα. Μου αρέσουν οι ακριβές τσάντες και τα ακριβά φουλάρια. Δεν έχω ψωνίσει ποτέ ρούχα από τη λαϊκή, αν μου άρεσε κάτι, θα το έπαιρνα. Το μάτι μου πάει αμέσως στο πολύ ακριβό και είναι λάθος», ανέφερε αρχικά η Ματίνα Παγώνη.


Ήμουν μοναχοπαίδι κακομαθημένο

«Ο πατέρας μου είχα πολύ καλή δουλειά, είχαμε χρήματα, ήμουν μοναχοπαίδι κακομαθημένο. Στην εφηβεία ήμουν κακομαθημένη με πολλές απαιτήσεις. Ήμουν πολύ καλή μαθήτρια και το εκμεταλλευόμουν και ζήταγα περισσότερα. Ντύνομαι πάντα ανάλογα με την περίσταση, αν πάω μία εκδρομή δεν θα βάλω 12ποντο. Πάω στη λαϊκή με τη φόρμα. Κάνω κριτική και παρατηρήσεις στυλιστικές στους συναδέλφους μου», αποκάλυψε στη συνέχεια η Ματίνα Παγώνη.

Για τον σύζυγό της

«Στον σύζυγό μου δεν αρέσει η τηλεόραση, είναι άλλος χαρακτήρας, είναι ψύχραιμος άνθρωπος».

Για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Ένας από τους τραγουδιστές που ξεχωρίζει είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός και αναφέρθηκε στην έκπληξη που ένιωσε όταν έλαβε μήνυμά του.

«Ήμουν μία ημέρα σε εκπομπή του MEGA και έστειλε ένα μήνυμα. Είπα "καλά τώρα, στημένο είναι", το είπα στον αέρα. Μου είπαν ότι δεν ήταν στημένο και ότι όντως έστειλε μήνυμα».


Δεν ήθελα να προσποιηθώ τη μαμά

«Τα παιδιά σημαίνουν μητέρα που αφιερώνει χρόνο, όχι τα δίνω στους συγγενείς να τα μεγαλώσουν. Δεν είχα διάθεση να αφιερώσω χρόνο για παιδί και δεν ήθελα να προσποιηθώ για να κάνω τη μαμά. Δεν κλαίω ποτέ μπροστά σε άλλους, ακόμα και όταν ήμουν μικρή. Η μόνη στιγμή που έκλαψα μπροστά σε άλλα άτομα ήταν στην κηδεία της μητέρας μου», τόνισε η Ματίνα Παγώνη.


Για το φλερτ που δέχεται

«Νιώθω όμορφη και να με φλερτάρουν, όμως, δεν δίνω σημασία. Από μικρή πίστευα ότι το φλερτ είναι χαζό και απλό. Δεν είμαι η γυναίκα "γατούλα", δεν μου αρέσουν τα γλυκόλογα και τα λουλούδια», είπε κλείνοντας η Ματίνα Παγώνη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: