Υπέρ του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου θέλησε να τοποθετηθεί ο ράπερ Light, παρά τις μαρτυρίες που έρχονται καθημερινά στη δημοσιότητα εις βάρος του.

Ο επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» που ελέγχεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης είχε χθες, 8 Φεβρουαρίου, μία έντονη αντίδραση όταν ρωτήθηκε για το πού βρίσκει τα χρήματα για να παίζει σε φρουτάκια, όπως τον έχουν δει αυτόπτες μάρτυρες.

Ο Light τοποθετήθηκε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram λέγοντας: «Βλέπω πόσο εύκολα μπορούν να ελέγξουν την κοινή γνώμη και να πετάξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου που με τρομάζει λίγο, με ψιλοσοκάρει. Δηλαδή ακόμα και τώρα, ενώ το έχω δει ένα εκατομμύριο φορές αυτό το παιχνίδι να παίζεται και δεν θεωρώ ότι είμαι ο πιο έξυπνος άνθρωπος, ούτε καν στη χώρα ας πούμε…

Δεν ξέρω πώς το τρώνε όλοι αμάσητο. Τρεις μέρες όλα τα blogs, όλες οι πρωινές-μεσημεριανές εκπομπές, τα περιοδικά και οι ειδήσεις, η κ@@@, όλοι ασχολούνται με το αν ο Κώστας από τον «Άλλον Άνθρωπο» έπαιζε φρουτάκια ή τηλεφωνούσε σε 090 γραμμές. Δεν είναι περίεργο που ξαφνικά όλη η χώρα ασχολείται με έναν άνθρωπο και με το αν έφαγε λεφτά και έπαιζε φρουτάκια; Πού; Στην Ελλάδα. Που ποιος δεν τρώει λεφτά στην Ελλάδα;», είπε αρχικά ο Light.

«Η είδηση θα πρέπει να ήταν ότι κάποιος δεν τρώει λεφτά σε αυτή τη χώρα. Εκεί που λέγανε τι κουβαλούσε αυτό το γ@@@ο το τρένο, τι ήταν αυτό το κρυφό φορτίο και ανατινάχθηκαν όλα και ήταν τόσο εύφλεκτα. Τώρα ξαφνικά το πιο σημαντικό ερώτημα σε όλη την Ελλάδα είναι αν ο Κώστας από τον Άλλο Άνθρωπο καλούσε στο 090. Αυτό απασχολεί τα mainstream media. Δεν νοιάζεται κανένας τελικά τι κουβαλούσε το τρένο και ποιος τα τσιμέντωσε από πάνω», πρόσθεσε ο Light.