Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα παραχώρησε ο Τάσος Κωστής.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την περιπέτεια της υγείας του, για τη σύζυγό του, η οποία βρέθηκε αντιμέτωπη με τον καρκίνο, αλλά και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Έπρεπε να είμαι δίπλα στη γυναίκα μου

«Μετά από τόσα χρόνια αποφάσισα να μη δουλέψω και να κάνω ένα service στον εαυτό μου και γιατί έπρεπε να είμαι δίπλα στη γυναίκα μου που με είχε ανάγκη. Πέρασα τη δική μου περιπέτεια υγείας με τον καρκίνο πριν από 10 χρόνια και τώρα περνάω με τη γυναίκα μου το ίδιο. Το παλεύουμε. Έχουμε κλάψει, έχουμε πέσει πολλές φορές κάτω, σημασία έχει να σηκωνόμαστε.

Όταν είσαι ο πάσχων, το παλεύεις με τον εαυτό σου. Αυτός που σε βλέπει, όμως, είναι πολύ δύσκολο. Εγώ έχω περάσει και από τις δύο πλευρές», είπε αρχικά ο Τάσος Κωστής.

Ξέρω τι έχει κάνει Φιλιππίδης

«Στην Ελλάδα έχουμε σωφρονιστικά ιδρύματα. Όταν κάποιος κάνει κάτι τον στέλνουμε εκεί για να σωφρονιστεί και αφού ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, μετά πρέπει να ενταχθεί ξανά στην κοινωνία. Ποιος είναι αυτός που θα πει "όχι, θα κάτσεις εκεί για μια ζωή". Ξέρω τι έχει κάνει Φιλιππίδης, θα δούμε τι θα γίνει με αυτή την υπόθεση, αλλά μην είμαστε τόσο απόλυτοι», σημείωσε στη συνέχεια ο Τάσος Κωστής.


Το κοινό θα αποφασίσει αν θα δεχτεί τον Πέτρο Φιλιππίδη

Ο Γαβαλάς δεν μπήκε φυλακή; Δεν βγήκε; Έπρεπε να εξαφανιστεί από τη γη; Δεν πρέπει να τους εκτελέσουμε. Το κοινό θα αποφασίσει αν θα δεχτεί τον Πέτρο Φιλιππίδη. Εγώ όταν θα είναι αθώος θα ξανασυνεργαστώ μαζί του. Το θέμα με το #metoo το ξεφτιλίσαμε», τόνισε κλείνοντας ο Τάσος Κωστής.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: