Ένας έντονος καβγάς κατά την περιοδεία της Άντζελας Δημητρίου στην Αμερική φέρεται να ήταν η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει στην τεταμένη σχέση με το γαμπρό της και την κόρη της.

Ήταν αρχές Γενάρη, όταν η Άντζελα έφευγε για περιοδεία στην Αμερική, μαζί με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη και το γαμπρό της Φώτη Λώση. Η κόρη της είχε την επιμέλεια του μακιγιάζ της Άντζελας, ενώ ο γαμπρός ήταν στην ομάδα μάνατζμεντ της τραγουδίστριας. Ο καβγάς, όμως, στην Αμερική οδήγησε το ζευγάρι στην απόφαση να επιστρέψει άρον άρον, αφήνοντας πίσω τη «λαίδη» του ελληνικού πενταγράμμου. Με την επιστροφή της στην Ελλάδα, η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε τις άσχημες σχέσεις και τον τσακωμό, περιγράφοντας τον καβγά τους στην Αμερική, την οικονομική καταπίεση που της ασκούσαν, όπως λέει, και το μπούλινγκ που υπέστη από το γαμπρό της. Μάλιστα, καθώς περνούσαν οι ημέρες, αντί να εξομαλυνθούν τα πράγματα, η κατάσταση φαίνεται πως έφτασε στα άκρα.
Χαρακτηριστικά είναι όσα ανέφερε χθες ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος αποκάλυψε πως η Άντζελα δεν κάνει πίσω, ιδιαίτερα με το γαμπρό της, τον οποίο δεν θέλει να ξαναδεί μπροστά της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ζήτησε από το προσωπικό του «Barbarella», στο οποίο εμφανίζεται, να μην επιτραπεί η είσοδος στο γαμπρό της και τον κουμπάρο του Γρηγόρη Εκμαλιάν. Σύμφωνα πάντα με τον παρουσιαστή, ξεκαθάρισε ότι, αν σε αυτούς τους δύο ανθρώπους επιτραπεί η είσοδος στο μαγαζί όπου τραγουδάει, εκείνη θα αποχωρήσει!

«“Σε δύο ανθρώπους στέλνω ένα μήνυμα και το λέω εδώ σε εσάς, στους μετρ, στους πορτιέρηδες και σε όσους είναι στην πόρτα του μαγαζιού. Έτσι και μπει στο μαγαζί ο γαμπρός μου ο Φώτης ή ο κύριος Εκμαλιάν, που βγαίνει στα κανάλια, εγώ θα κατέβω από την πίστα. Να τους διώξετε”. Είπε μόνο γι’ αυτά τα δύο πρόσωπα και όχι για την κόρη της» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δεν κάνει πίσω η Άντζελα Δημητρίου

Ο Γρηγόρης Εκμαλιάν, μιλώντας σε διάφορες εκπομπές, ζήτησε από την Άντζελα να τα βρουν και να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το ζευγάρι ετοιμάζεται να φύγει για το εξωτερικό για να βρει δουλειά. Η Άντζελα Δημητρίου, όμως, δεν φαίνεται διατεθειμένη να κάνει πίσω και μιλά για αχαριστία και μπούλινγκ, τονίζοντας ότι αυτή συντηρεί οικονομικά το ζευγάρι.

«Αν έβλεπα ότι έστω ένας από τους δύο έπιανε μια δουλειά, θα μπορούσα να συνεισφέρω. Δεν θα άφηνα, φυσικά, ποτέ ένα μωρό να πεινάσει, θα πήγαινα σε ένα σούπερ μάρκετ να αγοράσω ό,τι είχε ανάγκη. Όπως και έκανα μέχρι πρότινος. Γιατί, πίστεψέ με, εγώ τα έχω πληρώσει όλα. Και επειδή ο κύριος Φώτης Λώσης ισχυρίζεται ότι τον είχα συνεργάτη μου, να ξεκαθαρίσω ότι μάνατζέρ μου είναι μόνο η κυρία Βάσω Καπώνη. Και δεν θα μπορούσε να είναι. Γιατί ο σωστός μάνατζερ φροντίζει να έχει τον καλλιτέχνη του σε ηρεμία. Δεν του κάνει μπούλινγκ. Δεν του λέει “εγώ σε ανέβασα, εγώ σε αναζήτησα ξανά, γιατί ήσουν πεθαμένη και σε πήρα στα χέρια μου και σε έφτιαξα”. Έπειτα από πενήντα ολόκληρα χρόνια να ακούσω αυτή την κουβέντα!» είπε και πρόσθεσε: «Εγώ είμαι πολύ ήσυχη. Γιατί ξέρω ότι δεν είναι στο δρόμο. Έχεις δει το σπίτι που τους έχω αφήσει. Όσο για την εγγόνα μου, που, όταν γεννήθηκε, μου κρατούσε το μικρό μου δαχτυλάκι, σαν να καταλάβαινε ποια ήμουν, έχω κάνει πάρα πολλά γι’ αυτήν, ακόμα και πριν έρθει στον κόσμο. Τόσα που δεν μπορούσε να κάνει καμία άλλη» είχε πει χαρακτηριστικά.

*Δημοσιεύθηκε στην «Ontime»