Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» η Γωγώ Τσαμπά. Μεταξύ άλλων, η γνωστή τραγουδίστρια,  Γωγώ Τσαμπά αναφέρθηκε στα ευτράπελα που της έχουν συμβεί πάνω στη σκηνή, στην προσωπική της ζωή αλλά και στην εξωτερική της εμφάνιση, κάνοντας μια απίστευτη αποκάλυψη.

Οι δηλώσεις της Γωγώς Τσαμπά

Για τα ευτράπελα που της έχουν τύχει επί σκηνής: «Μου έχει φύγει το τακούνι πάνω στην σκηνή και έχω πέσει πάνω στον κόσμο, στην πίστα που χόρευαν. Έχουν ξεπεράσει τα όριά μου ζητώντας επίμονα να πω ξανά το ίδιο τραγούδι, ενώ το είχα πει ήδη 3 φορές. Του είπα από το μικρόφωνο “ή θα κατέβεις ή θα κατέβω”, τελικά κατέβηκε ο κύριος. Έχω δεχτεί προτάσεις γάμου και σε πανηγύρι και στο καμαρίνι, αλλά είπα πως δε με αφήνει η μαμά μου να παντρευτώ», είπε η Γωγώ Τσαμπά.

Για το κεφάλαιο του έρωτα και την προσωπική της ζωή: «Η απιστία για εμένα είναι κάτι πολύ βαρύ. Πιστεύω όλοι το έχουν βιώσει, γιατί όχι εγώ; Μπορεί και να έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο, κάποια πράγματα τα κρατάμε μέσα μας, τα συζητάμε με δικούς μας ανθρώπους και προχωράμε. Ο έρωτας είναι κάτι πολύ προσωπικό για εμένα. Το πρωί που ξυπνάω και βλέπω τον ήλιο και τους ανθρώπους, είμαι ερωτευμένη. Αυτό που ζητάω από έναν άντρα είναι αγάπη και κατανόηση στις ώρες εργασίας μου. Έχω δεχτεί ζήλεια από σύντροφο, ο γάμος είναι κάτι σοβαρό για εμένα», ανέφερε η Γωγώ Τσαμπά.

Για την εξωτερική της εμφάνιση: «Τα περισσότερα κιλά που έχω χάσει ήταν 40. Περιποιούμαι πολύ τον εαυτό μου πλέον»,, αποκάλυψε η  Γωγώ Τσαμπά.