Ο Θάνος Τζάνης τοποθετήθηκε ως προς το θέμα του γάμου και της τεκνοθεσίας των ομόφυλων ζευγαριών, την ομοφυλοφιλία, τον γάμο του και άλλα, σε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Κατ' αρχάς, ο τραγουδιστής Θάνος Τζάνης δήλωσε: «Ένα παιδί πρέπει να έχει μπαμπά και μαμά. Φυσικά ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στην προσωπική του ζωή, σέβομαι τα πάντα. Όμως το ζήτημα του παιδιού για μένα λιγάκι διαφορετικό».

Στη συνέχεια, η ρεπόρτερ της εκπομπής είπε: «Η εκκλησία είπε ότι τα παιδιά από ομόφυλους γονείς δεν θα βαπτίζονται. Θα περιμένουν να μεγαλώσουν τα παιδιά και να πάρουν εκείνα την απόφαση εάν θέλουν να βαπτιστούν ή όχι», στο οποίο ο Θάνος Τζάνης απάντησε: «Δίκιο έχει η Εκκλησία, εγώ είμαι με την εκκλησία. Θες γιατί έτσι τα έμαθα, θες γιατί αυτό πιστεύω, θες γιατί αυτό νιώθω, θες γιατί πιστεύω πολύ στον Θεό; Αυτό πιστεύω κι εγώ».

Για το πώς θα αντιδρούσε εάν το παιδί του τού έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλο, ο Θάνος Τζάνης τόνισε: «Θα προσπαθούσα να κάνω κάτι. Θα σεβόμουν την επιθυμία του φυσικά, αλλά θα ήμουν αντίθετος φυσικά».


Ο Θάνος Τζάνης μίλησε για τον γάμο του και εξέφρασε την επιθυμία του να αποκτήσει παιδιά

Σχετικά με τη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού, ο Θάνος Τζάνης σημείωσε: «Όλα καλά είναι με τη Ναταλία Γερμανού. Το παρελθόν μας ποτέ δεν πρέπει ούτε να το ξεχνάμε ούτε να μετανιώνουμε γι' αυτό, ούτε να έχουμε δεύτερες σκέψεις ή οτιδήποτε. Δεν έχω πρόβλημα εγώ με τη γυναίκα. Εγώ κρατάω ότι στα πρώτα μου βήματα με στήριξε και με βοήθησε».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyyrqj1br2gh)