Μακριά η λίστα με τους εχθρούς που έχει αποκτήσει η Ζωή Ασουμανάκη στο Survivor…
Η συμπεριφορά της στο χθεσινό επεισόδιο έφτασε στο αμήν τους Μαχητές που προχώρησαν σε μία πρωτοφανή κίνηση στην ψηφοφορία.

Όταν ήρθε η στιγμή της κάλπης, οι Μαχητές αποφάσισαν να της στείλουν ένα μήνυμα για να προετοιμαστεί για όταν χάσει η δική της ομάδα γράφοντας το δικό της όνομα στον πάπυρο.
Αφορμή στάθηκε η απόφαση της Ζωής να μην αγωνιστεί κάτι που θεωρήθηκε στρατηγική κίνηση των Διασήμων.

Οι Μαχητές έχουν ξενερώσει απίστευτα με την προκλητική της στάση και εξαπέλυσαν πυρά εναντίον της στο κιου με τον Φάνη να της στέλνει και… χυλόπιτα λέγοντας ότι είναι μια γυναίκα χιλιόμετρα μακριά από το στιλ του.

«Την ευχαριστώ πάρα πολύ για το φιλάκι που μου έδωσε, δείχνει τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά της. Δεν είναι καθόλου στιλ μου, εμένα μου αρέσουν οι γυναίκες που έχουν προσωπικότητα, έχουν πυγμή, σέβονται τον εαυτό τους κα έχουν και άποψη» είπε στο κιου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyxcqiue8xeh)
Αλλά το αυτάκι της Ζωής δεν ιδρώνει…

«Δεν θα αναφερθώ σε ονόματα θα λέω ο παίκτης και η παίκτρια της μπλε ομάδας γιατί τους δίνω πολλή αξία και μόνο που μιλάω για εκείνους. Ένας παίκτης της αντίπαλης ομάδας μίλησε για το ήθος που έχουμε ενώ θα έπρεπε να κοιτάξει τους δικούς του παίκτες».

«Τραγικό αυτό που συνέβη, το επίπεδο έχει φτάσει πάτωμα. Θεωρώ την όλη στάση απαράδεκτη».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyxcyr8gf4a1)
Παράλληλα, λίγο πριν από το αγώνισμα οι Μαχητές αποφάσισαν να εκδικηθούν τη Ζωή με το δικό της… δηλητήριο και συγκεκριμένα στέλνοντας φιλιά στην κάμερα σε περίπτωση που κερδίσουν την ασυλία.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyxde7usi8vd)
Το Twitter πήρε ξεκάθαρη θέση αποδοκιμάζοντας τις παιδιάστικες συμπεριφορές της μπλε ομάδας.