Ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου μίλησαν για το #ΜeToo στον χώρο του ελληνικού θεάτρου, καθώς ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Break» την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024.

Δείτε ακόμη: Ξεκίνησε γυρίσματα η νέα σειρά των Ρέππα και Παπαθανασίου - Επιστροφή με κωμική "Κατάρα…"


Θεωρώ σκοτεινή σελίδα το #ΜeToo

«Όλα αυτά που έγιναν στο θέατρο, τα προηγούμενα χρόνια, σας στεναχώρησαν; Με το Metoo και όλες αυτές τις ιστορίες» ρώτησε η Βάσω Λασκαράκη, και ο Μιχάλης Ρέππας απάντησε χωρίς περιστροφές. «Πάρα πολύ, πάρα πολύ! Ούτε που θέλω να αναφέρομαι. Το θεωρώ σκοτεινή σελίδα. Βγήκαν πολλά προσωπικά πάθη στη δημοσιότητα».

«Ήταν άδικο για τον χώρο; Σε έναν χώρο που έχετε αφιερώσει τη ζωή σας και τον έχετε πονέσει» συνέχισε με επόμενη ερώτηση η Βάσω Λασκαράκη.


Ακούστηκαν ακρότητες στο #ΜeToo

«Κοίταξε να δεις. Το να συμμαζευτούν κάποιοι άνθρωποι και ο αυταρχισμός τους να μπει εντός κάποιων πλαισίων, ναι. Ακούστηκαν όμως ακρότητες. Δηλαδή άκουσα, ας πούμε, από άνθρωπο να ισχυρίζεται ότι δίνονται και παίρνονται ρόλοι σε ερωτικές συνευρέσεις περισσότερου κόσμου από δύο άτομα», απάντησε αρχικά ο Μιχάλης Ρέππας.

Πώς ισχυρίζεσαι αυτό το πράγμα;

«Μου ερχόταν εκείνη την ώρα να βγω αλλά, εκείνην ακριβώς την ώρα, θα με έτρωγαν ζωντανό. Να πω δηλαδή ότι "με συγχωρείται, εγώ ούτε πήρα ούτε έδωσα ρόλο σε τέτοια περίσταση. Όχι, εμένα δεν μου έχει συμβεί ποτέ". Πώς ισχυρίζεσαι αυτό το πράγμα; Τι είμαστε πια; Εκδιδόμενοι άνθρωποι; Δηλαδή τι θες να πεις; Ότι όλοι οι νόστιμοι ηθοποιοί που έκαναν καριέρα και όλες οι όμορφες ήταν πιο ελαστικοί σε πιέσεις; Ε, μην τρελαθούμε» τόνισε ο Μιχάλης Ρέππας.

«Εντάξει βρε κοριτσάκι μου, όλοι οι στρέιτ άνδρες δεν είχαν άλλοι δουλειά και έπεφταν σ' εσένα, αυτό. Σε γκέι παράγοντα δεν έπεσες; Και συ, βρε αγοράκι μου, όλοι οι γκέι της δουλειάς έπεσαν πάνω σου να σε φάνε; Ένας στρέιτ δεν βρέθηκε να σε φωνάξει και να σου δώσει την ευκαιρία; Γιατί όντως μπορεί και να συμβεί αυτό το πράγμα», δήλωσε κλείνοντας φανερά φορτισμένος ο Μιχάλης Ρέππας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: