Σχεδόν τρεις µήνες βρίσκονται σε αναταραχή οι σχέσεις της Αντζελας ∆ηµητρίου µε την κόρη της Ολγα Κιουρτσάκη και τον γαµπρό της Φώτη Λώση. Ολα ξεκίνησαν λίγες ηµέρες πριν από την ονοµαστική εορτή της Αντζελας ∆ηµητρίου, τον Νοέµβριο του 2023, καθώς µια απλή συζήτηση ανάµεσα στη γνωστή τραγουδίστρια, την κόρη της και τον γαµπρό της, για µια συνεργασία που δεν τελεσφόρησε, πυροδότησε µια κουβέντα που ξεπέρασε τα όρια.

Η διαφωνία ήρθε για τα χρήµατα, καθώς η Αντζελα ∆ηµητρίου δεν τα θεωρούσε ικανοποιητικά ώστε να «δώσει τα χέρια» µε τον άνθρωπο που της τα πρότεινε, ενώ ο γαµπρός της ήταν σύµφωνος. Το κλίµα ήταν φορτισµένο ανάµεσα στην οικογένεια, αλλά ήταν κάτι που δεν κράτησε πολύ, καθώς όλα ήταν έτοιµα για µια µεγάλη περιοδεία της στην Αµερική, την οποία η λαϊκή τραγουδίστρια είχε προγραµµατίσει να πραγµατοποιήσει αρκετούς µήνες νωρίτερα. Στην περιοδεία αυτή θα τη συνόδευαν, εκτός από τη µάνατζέρ της Βάσω Καπώνη, και η κόρη της µε τον γαµπρό της, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια βρίσκονταν δίπλα της σε κάθε εµφάνισή της σε Ελλάδα και εξωτερικό. Τα πράγµατα όµως δεν φαίνεται να πήγαν πολύ καλά εκεί, καθώς λίγες ηµέρες µετά την άφιξή τους στην Αµερική η κόρη και ο γαµπρός της Αντζελας ∆ηµητρίου αποφάσισαν να επιστρέψουν στην Ελλάδα εσπευσµένα, αφήνοντας πίσω την τραγουδίστρια.

Προσωπική της αµπιγιέζ

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Ολγα ήταν η προσωπική της αµπιγιέζ, καθώς εκείνη µαζί µε τον σύζυγό της φρόντιζαν τα πάντα γύρω από τις εµφανίσεις της. Η κόρη της είχε αναλάβει αποκλειστικά το µακιγιάζ της, το χτένισµά της πριν από τις εµφανίσεις της, ενώ τη βοηθούσε να ντυθεί όταν βρισκόταν στα νυχτερινά κέντρα όπου τραγουδούσε.

Ο γαµπρός της ήταν εκείνος που είχε αναλάβει να την πηγαινοφέρνει στις διάφορες επαγγελµατικές υποχρεώσεις της, να κουβαλάει τα ρούχα, όπως και τα προσωπικά της αντικείµενα, στα κέντρα όπου εµφανιζόταν κάθε βράδυ, αλλά και ό,τι άλλο χρειαζόταν. Βρισκόταν ένα βήµα πίσω της για να το ρυθµίζει. Οι τρεις του είχαν µια άρτια σχέση, ήταν δεµένοι και πολύ αγαπηµένοι ως οικογένεια. Ο Φώτης Λώσης είχε «χάσει» τη µητέρα του αρκετά χρόνια, όµως -σύµφωνα µε τα όσα είχε παραδεχθεί και ο ίδιος- δίπλα στη µητέρα της συζύγου του είχε βρει µια δεύτερη µάνα, που τον αγαπούσε και τον νοιαζόταν πολύ. «Μαµά» φώναζε την πεθερά του, αµέσως µετά τον γάµο του, αλλά και η Αντζελα ∆ηµητρίου τον αποκαλούσε γιο της. Στα παιδιά της, όπως τα αποκαλούσε, είχε τυφλή εµπιστοσύνη και οι αρµοδιότητες που τους είχε δώσει ήταν πολλές. Ο Φώτης άρχισε να διαχειρίζεται το µανατζάρισµα της πεθεράς του και είχε ενεργό ρόλο στις επαγγελµατικές αποφάσεις της. Ετσι άρχισαν οι προστριβές µε τη µάνατζέρ της, καθώς κι εκείνη «γκρίνιαζε» για την έντονη ανάµιξή του στις επαγγελµατικές συµφωνίες της τραγουδίστριας και στην ενεργό του δράση σε ό,τι αφορά τις επαγγελµατικές της αποφάσεις, αλλά και στις οικονοµικές συναλλαγές της τραγουδίστριας.

Εντονος καβγάς

«Το ποτήρι ξεχείλισε» στην Αµερική, όπου µάνα και κόρη ήρθαν σε ρήξη, ύστερα από έναν έντονο καβγά, στον οποίο η κόρη της Αντζελας ∆ηµητρίου πήρε το µέρος του συζύγου της. Το κλίµα ήταν αρκετά τεταµένο, η ένταση µεγάλη και παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, ενώ ακούστηκαν «βαριές» κουβέντες. Ετσι το ζευγάρι αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα και η τραγουδίστρια να συνεχίσει χωρίς εκείνους τις εµφανίσεις της στην Αµερική. Μάνα και κόρη πήραν τις πρώτες αποστάσεις µέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασµούς στα social media, αφού έκαναν unfollow η µία την άλλη.

Τότε η Ολγα Κιουρτσάκη µέσω instagram story έστειλε το µήνυµά της, που ερµηνεύτηκε ως σχόλιο για τη µητέρα της, το οποίο ανέφερε: «Οση λάσπη κι αν πετάξεις για να δικαιολογήσεις τις πράξεις σου, ο χρυσός θα παραµείνει χρυσός. Ισως ποτέ δεν θα καταλάβεις τη ζηµιά που έκανες σε κάποιους, µέχρι να συµβεί και σε σένα το ίδιο, γι’ αυτό είµαι εδώ, λέγοµαι κάρµα και θα σε επισκεφτώ τη στιγµή που δεν θα το περιµένεις, για να σου δώσω το µεγαλύτερο µάθηµα της ζωής σου». Από εκείνη τη στιγµή, σχεδόν καθηµερινά, η Ολγα Κιουρτσάκη, µέσα από τους προσωπικούς της λογαριασµούς στα social media, έκανε συνεχώς αναρτήσεις, αφήνοντας υπονοούµενα που στόχευαν στη σχέση της µε τη µητέρα της. Οι αναρτήσεις αυτές δεν είχαν ανταπόκριση από την Αντζελα ∆ηµητρίου, αφού έως πριν από λίγες ηµέρες η τραγουδίστρια δεν είχε απαντήσει για όλα αυτά, µέχρι που αποφάσισε να µιλήσει και ξεσπώντας έκανε γο για κακές συµπεριφορές, εντάσεις, χρηµατική εκµετάλλευση και πολλά άλλα, ενώ η πλευρά της Ολγας Κιουρτσάκη και του συζύγου της αρνείται τα λεγόµενα της τραγουδίστριας.

Αντικρούει

Μάλιστα η Ολγα Κιουρτσάκη προχώρησε σε µια νέα ανάρτηση, που αντικρούει µε παλαιότερα λεγόµενα της µητέρας της τα όσα τους καταλογίζει. Η δικηγόρος της Αντζελας ∆ηµητρίου υποστήριξε ότι η τραγουδίστρια χρηµατοδοτούσε όλη την οικογένεια και ότι δεν πήγαιναν να δουλέψουν. Σιγή ιχθύος έως τώρα έχει κρατήσει ο Φώτης Λώσης. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαµε µαζί του, θέλοντας να µη σχολιάσει το θέµα είπε: «∆εν µε ενδιαφέρει τίποτα, δεν ασχολούµαι µε κανέναν, µόνο η κόρη µου έχει σηµασία για µένα. Με ενδιαφέρει µόνο η οικογένειά µου, η γυναίκα µου και το παιδί µου». Ο Φώτης Λώσης έχει εκτός λειτουργίας το κινητό τηλέφωνό του τις τελευταίες µέρες, ενώ δεν έχει κάνει καµία ανάρτηση µε θετικό ή αρνητικό σχόλιο όλο αυτόν τον καιρό ούτε έχει αφήσει υπονοούµενο για κάτι, µην παίρνοντας θέση για όλα όσα έχουν συµβεί έως τώρα µε την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάµεσα σε εκείνον, τη σύζυγό του και την πεθερά του.

Δημοσιεύθηκε στην Απογευματινή της Κυριακής