Η Μιρέλλα Παπαοικονόμου βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 30/1 καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», με αφορμή το ξεκίνημα της σειράς «17 Κλωστές» που υπογράφει το σενάριο.


Μέσα σε όλα, η γνωστή σεναριογράφος, Μιρέλλα Παπαοικονόμου  αναφέρθηκε στο έργο αλλά και στη θρυλική σειρά «Αναστασία». «Στις 17 Κλωστές έχω γράψει εγώ το σενάριο και ο Σωτήρης Τσαφούλιας έχει κάνει τη σκηνοθεσία.

Φέτος, είναι η πρώτη φορά που δεν άκουσα το όνομά μου, λένε όλοι “η σειρά του Τσαφούλια” μπορεί να είναι ένα τυχαίο γεγονός».


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cys5nmgf0xn5)


Σε άλλο σημείο, η Μιρέλλα Παπαοικονόμου μίλησε για την σειρά «Αναστασία» με πρωταγωνίστρια τη Μυρτώ Αλικάκη, που έχει γράψει τη δική της ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.

«Για την Αναστασία δε χρειάστηκε να προσπαθήσω. εγκρίθηκε αμέσως όταν το πήγα στο κανάλι… Η Αναστασία ήταν το πιο τολμηρό σενάριο που είχα γράψει… Η Αναστασία, έχει μια πάρα πολύ αστεία ιστορία, είχα γράψει ότι είναι μοντέλο η Αναστασία…. ήρθαν ηθοποιοί που θα μπορούσαν να είναι όντως μοντέλα. Ήρθαν στο σπίτι μου για το casting, ήμασταν με τον σκηνοθέτη…Κάποια στιγμή χτυπάει το κουδούνι και μπαίνει ένα κοριτσάκι, μικροκαμωμένο, που μας είπε αν είχαμε κάποιον μικρό ρόλο να της δώσουμε, γύρισε ένα βιντεάκι, και έφυγε. Δε την είχαμε στο μυαλό μας για πρωταγωνίστρια. Βλέπουμε ξανά τα βίντεο και λέμε, “αυτή είναι”. Την άλλη μέρα, πήγα στο κανάλι και λέω “αυτή θέλω”, και μου είπε “είσαι καλά;”…. με ρώτησε, “παίρνεις την ευθύνη;”» αποκάλυψε η Μιρέλλα Παπαοικονόμου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cys62ufse82h)