Η Κατερίνα Στικούδη στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και στον δημοσιογράφο, Μιχάλη Ροδόπουλο.

Η γνωστή τραγουδίστρια, Κατερίνα Στικούδη μεταξύ άλλων, μίλησε για τον δεύτερο γιο που θα φέρει στη ζωή, για τη σχέση με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη, αλλά και για τον ρόλο της ως μητέρα.


Διάβασε το σχετικό απόσπασμα από την εξομολόγηση της Κατερίνας Στικούδη:


Κατερίνα δεν μπορώ να μη σχολιάσω πρώτα από όλα την εντυπωσιακά φουσκωμένη κοιλιά σου, σαν να είσαι έτοιμη για το μαιευτήριο.

Εντάξει, μπορεί να γεννήσω και τον Φεβρουάριο, δεν ξέρω ακόμα. Αλλά θα είναι σίγουρα Υδροχόος. Πάντως, δεν έχω πάρει πάρα πολλά κιλά, εκεί, γύρω στα 15-16, όπως και με τον Βύρωνα. Αλλά και να έπαιρνα, δεν με νοιάζει. Έχω λατρέψει τον ρόλο της μητέρας, δεν το περίμενα τόσο πολύ. Είναι πολύ ιδιαίτερο συναίσθημα, δεν περιγράφεται με λόγια. Με το που με κοιτάει ο Βύρωνας και μου λέει «μαμά μου, τι όμορφη μαμά που είσαι!» λιώνω.

Θα προτιμούσες να είναι κορίτσι το μωρό που περιμένεις;

Να είναι γερό θέλω, αλλά μου αρέσει που είναι αγόρι και το δεύτερο. Τα αγοράκια με μια μπαλίτσα είναι πολύ χαρούμενα. Εμείς είμαστε λίγο πιο πολύπλοκες από μικρές.

Δεν σκέφτεσαι μήπως αργότερα έχουν ανταγωνισμό μεταξύ τους;

Προς το παρόν δεν αγχώνομαι για τη συνύπαρξή τους. Δεν ξέρω τι θα αντιμετωπίσω. Είναι στόχος ζωής μου όμως και θα δώσω τα πάντα να είναι αγαπημένα αδελφάκια. Ο ανταγωνισμός είναι ένστικτο, υπάρχει παντού γύρω μας.


Είναι πρόωρο να ρωτήσω αν είσαι έτοιμη για ένα ακόμη μωρό;

Δεν είμαι αρνητική καθόλου. Μακάρι να κάνουμε μια ομάδα μπάσκετ. Μου αρέσει που ακούω να με φωνάζει κάποιος μαμά. Δεν με φόβισε καθόλου. Τρέχω παντού με τον μικρό. Και μπάλα και δραστηριότητες και πάρκα και γήπεδα, μέσα σε όλα. Με τον Βύρωνα είναι σαν να ξαναγέννησα τον άντρα μου. Έφερα στη ζωή ένα αγοράκι που του μοιάζει και έχω τρελαθεί. Κι ας μου έλεγε ο Βαγγέλης «τα αγοράκια μοιάζουν στις μαμάδες τους». Βγήκε ίδιος, οι γκριμάτσες του, όλα. Είναι πολύ συγκινητικό.

Φανταζόσουν τον εαυτό σου μαμά από μικρή;

Όχι. Αγαπούσα τα παιδάκια πάρα πολύ, μου άρεσε ο τρόπος που με κοιτούσαν, οι αγκαλιές, αλλά μέχρι εκεί. Δεν σκεφτόμουν ποτέ ότι θα κάνω παιδιά. Όμως, πάντα έλεγα ότι αν ποτέ κάνω παιδί και είναι αγοράκι θα το πω Βύρωνα. Και γνωρίζω τον Βαγγέλη, ο πατέρας του λέγεται Βύρωνας και λέω: «Εσύ είσαι! Δεν χρειάζεται να μου πεις τίποτα άλλο». Βύρωνας είναι το αγαπημένο μου αντρικό όνομα.


Έτσι όπως σε ακούω, δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι τόσο εύκολο για μια γυναίκα να είναι εργαζόμενη, σύζυγος και εγκυμονούσα μητέρα με τέτοια άνεση.

Έχω κλωνοποιηθεί και σας το κρύβω. Όταν υπάρχει πρόγραμμα και είσαι οργανωμένος, και δεκαπέντε παιδιά να έχεις, δεν θα βρεις, ας πούμε, το σπίτι ποτέ λερωμένο. Είμαι λίγο ψυχαναγκαστική και μου αρέσει που το έχει κληρονομήσει και ο Βύρωνας. Χωρίς να κάνω προσπάθεια, τακτοποιεί τα παιχνίδια του και είναι όλα καλά. Τώρα, για τον Νικόλα, δεν ξέρω. Είναι και ο άντρας μου πολύ καλό παιδί, με βοηθάει, γι’ αυτό τον παντρεύτηκα. Μαγειρεύει, αλλιώς δεν ξέρω τι θα γινόταν. Δεν θέλω να καταπιέζεται κανένας για πράγματα που θα κάνει. Ευτυχώς, μας αρέσουν διαφορετικά πράγματα, οπότε αλληλοσυμπληρωνόμαστε με τον Βαγγέλη.