Το δικό της σχόλιο θέλησε να εκφράσει η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στο Στούντιο 4 με αφορμή την υπόθεση του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου για ξέπλυμα μαύρου χρήματος που αφορά την Κοινωνική Κουζίνα, Ο Άλλος Άνθρωπος.


Μαζί με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο τόνισαν ότι είχαν βοηθηθεί αρκετοί από το εν λόγω έργο, ωστόσο, δεν παύει να είναι σοκ για όσους έμαθαν το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών.


Όσα είπαν στον αέρα Ζαμπέτογλου - Αναγνωστόπουλος


Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Αν ξέρεις ότι υπάρχει έλεγχος, ότι υπάρχει διαφάνεια, θα μπορείς κι εσύ να εμπιστευτείς.

Αν αυτό που έγινε με την “Κιβωτό” ήταν μία αρχή να καταλαβαίνεις ότι κάποιος ασχολείται και ψάχνει και λέει ότι αυτό έχει μία αξιοπιστία ή δεν έχει και ελέγχεται, να ξέρεις κι εσύ πού θα πας.

Τώρα πηγαίνουμε με το ένστικτο. Δεν είναι όλοι ίδιοι αλλά γενικά το σύστημα του φιλανθρωπικού έχει πληγεί πολύ και είναι από τους οργανισμούς που έχουν μπει πολύ μέσα στην καρδιά μας και έχουν προβληθεί. Πλέον έχουμε μπει στη διαδικασία να λέμε: το μη χείρον βέλτιστον».

Θανάσης Αναγνωστόπουλος: «Το σίγουρο είναι πως και στις δύο περιπτώσεις γινόταν έργο. Και άποροι ταΐστηκαν και εκατομμύρια συσσίτια έχουν γίνει αλλά παράλληλα γινόταν και κάτι άλλο.

Δεν είναι ότι υπήρχε μία οργάνωση-φάντασμα, γιατί κι αυτά έχουν συμβεί. Ας ξεκαθαρίσει το τοπίο».

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Εδώ απ’ ό,τι φαίνεται δεν υπήρχε έλεγχος. Από τη στιγμή που υπήρχαν προσωπικοί λογαριασμοί, οι οποίοι αναρτιόνταν στο Instagram και στο Facebook με όνομα ιδιώτη και όχι οργανισμού και πληρωμές μέσω PayPal ή IRIS… Υπήρχε διαρροή χρημάτων με έναν τρόπο που δεν ήταν λογικός».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyr8dk8l1vw9)