Τη μνήμη του Νίκου Φλωρινιώτη τίμησαν στις 27 Ιανουαρίου συγγενείς και φίλοι του, που βρέθηκαν στον Ιερό Ναό Παναγίας Ρόδον το Αμάραντον, στον Πειραιά, για το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατο του.

Η οικογένεια του Νίκου Φλωρινιώτη στρέφεται νομικά κατά παντός υπευθύνου στον θάνατό του καθώς όπως αναφέρουν υπάρχει σαφής ευθύνη των γιατρών που έχασαν την βιοψία όταν ακόμα το μελάνωμα βρισκόταν σε αρχικό στάδιο.

«Η αμέλεια έχει φταίξει για τον θάνατό του. Όταν βγαίνει μία ελιά γίνεται βιοψία. Πώς δεν έγινε; Όταν δημιουργήθηκε αυτό το καρκίνωμα και αφαιρέθηκε στάλθηκε η βιοψία και χάθηκε. Πώς χάθηκε; Όταν μιλήσαμε με τον γιατρό είπαν ότι δεν ξέρουν πού είναι η βιοψία» τόνισε, η Άννα Φλωρινιώτη.

«Ήταν ένα τίποτα στην αρχή, αν το παρακολουθούσαμε δεν θα είχε εξαπλωθεί παντού. Αυτό είναι που μας τρελαίνει».

«Έκανε μετάσταση στο χειρότερο σημείο στα μηνίγγια στον εγκέφαλο. Ένα 2% είχε να πάει σε αυτό το σημείο και πήγε. Δεν του το είχαμε πει».

«Είχα καταλάβει ότι αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση. Την τελευταία φορά που νοσηλεύθηκε, δεν με αναγνώριζε, εκεί έπαθα πανικό» ανέφερε μεταξύ άλλων, η  Άννα Φλωρινιώτη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyr44fo0vk69)