Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εφημερίδα «Οn Time», και την δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη, κι έκανε μια ξεχωριστή αναφορά στη σύντροφό του, Ελένη Μαστραγγέλη που στάθηκε στο πλευρό του σε όλες του τις δυσκολίες.

Δείτε ακόμη: Ανδρέας Μικρούτσικος -"Έχασα τα πάντα μέσα σε μία εβδομάδα, έφτασα να είμαι πένης και αλήτης"


Το έκανε χωρίς κανένα κέρδος

«Είναι εξαιρετική. Γιατί να πεις ότι το κάνει αυτό και έχει κάποια κέρδη, είτε οικονομικά, είτε δημοσιότητας, το κάνει χωρίς κανένα κέρδος. Να φανταστείς, κάποια στιγμή αρρώστησα και έφτασα να μην έχω δραχμή τσακιστή. Με βοήθησε ο αδελφός μου και κάποια στιγμή λόγω και της ασθένειάς του, ταξίδια στο εξωτερικό, πολυδάπανες θεραπείες στη Γαλλία, άρχισε να μην έχει τη δυνατότητα να μου δώσει χρήματα», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.


Δούλευε σαν σκυλί όποια δουλειά μπορούσε

«Η Ελένη έφτασε να κάνει όποια δουλειά μπορούσε. Έγινε βενζινού. Ερχόταν σπίτι και μύριζε πετρέλαιο και βενζίνη. Την έδιωξαν από εκεί, έγινε καθαρίστρια στο μετρό. Σκίστηκε για να φέρνει ένα μικρό μεροκάματο, ένα μικρό μηνιάτικο, να επιβιώσουμε. Θα μπορούσε να πάει στην οικογένειά της κι εκείνη έμενε μαζί μου. Πολλές φορές είχαμε κομμένο το ηλεκτρικό, ακόμα και το νερό. Δούλευε σαν σκυλί, την περίμενα να τελειώσει χαράματα, ερχόταν σπίτι και ήταν μαζί μου. Δεν ήμουν σε καμία τηλεόραση και ποτέ δεν βγήκε να πει ότι το κάνει για αυταρέσκεια, και ταυτόχρονα έκανε ό,τι είναι δυνατόν για να υπάρχουν κάποια χρήματα και να μην περάσουμε σε ένα είδος επαιτείας για να επιβιώσουμε», πρόσθεσε στη συνέχεια ο παρουσιαστής.


Μου συμπαραστάθηκε ουσιαστικά

Τέλος, εξήγησε πως η σύντροφός του είναι και μητέρα ενός παιδιού. «Είναι μια γυναίκα αξιοθαύμαστη. Είναι μάλιστα, μάνα ενός παιδιού. Έχει την κόρη της, τη Μαρία, την οποία ποτέ δεν έβγαλε από το επίκεντρο του ενδιαφέροντός της. Μου συμπαραστάθηκε ουσιαστικά. Βέβαια, επειδή είμαι επίμονος άνθρωπος, μου σακατεύει το κεντρικό νευρικό σύστημα, αλλά χαλάλι της, την αθωώνω, χαλάλι της που τη γνώρισα», είπε κλείνοντας ο Ανδρέας Μικρούτσικος.