Είναι ένα από τα πλέον αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ και κρατά ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους όσον αφορά στην προσωπική του ζωή. Ο λόγος για τη γνωστή επιχειρηματία και συγγραφέα Κατρίνα Τσάνταλη και το μέλος του συγκροτήματος Alcatrash, Ανδρέα Βούλγαρη, οι οποίοι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «OΝ time», περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Χαρμόσυνη είδηση που επιβεβαιώνεται από πρόσωπα του περιβάλλοντός τους, όχι όμως από τους ίδιους, που δεν θέλουν δημοσιότητα για τα οικογενειακά τους θέματα. Η σχέση του ζευγαριού διαρκεί περισσότερα από τρία χρόνια, όμως, σπανίως μιλούν και οι δύο γι’ αυτή. Μετρώντας ήδη αρκετούς μήνες σχέσης, δημοσίευσαν την πρώτη κοινή φωτογραφία τους τον Αύγουστο του 2021 από τη Σύμη, με τον καλλιτέχνη να γράφει στη λεζάντα της «Είμαστε πολύ ωραίοι τύποι!».

Η συγκατοίκηση δεν άργησε να έρθει για το ζευγάρι, που μετακόμισε στις αρχές του 2022 στα βόρεια προάστια. Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, τον Οκτώβριο του 2022 στον Φώτη Σεργουλόπουλο, με αφορμή τη φιλανθρωπική δράση της και το καταφύγιο ζώων που έχει δημιουργήσει, η Κατρίνα Τσάνταλη έκανε μια λιτή αναφορά στο σύντροφό της λέγοντας: «Ο Ανδρέας έχει παράπονα που περνάω πολλές ώρες στο καταφύγιο. Προσπαθώ...».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η Κατρίνα Τσάνταλη διανύει το τελευταίο διάστημα της εγκυμοσύνης της και αναμένει σύντομα την έλευση του πελαργού. Έχει πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα να δημοσιεύσει φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram. H συγκεκριμένη τραβήχτηκε από το πάρτι που έγινε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όπου η επιχειρηματίας και ο σύντροφός της υποδέχθηκαν τη νέα χρονιά μαζί με πολύ καλούς φίλους τους. Μεταξύ αυτών, η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας αλλά και ο Αποστόλης Τότσικας με τη Ρούλα Ρέβη. Κατρίνα Τσάνταλη και Ανδρέας Βούλγαρης απέφυγαν να αναδημοσιεύσουν το συγκεκριμένο φωτογραφικό καρέ, στο οποίο ο καλλιτέχνης κρατά με ιδιαίτερη τρυφερότητα την κοιλίτσα της συντρόφου του. Προφανώς, για το χαρμόσυνο γεγονός στη ζωή τους θα μιλήσουν ανοιχτά όταν το επιλέξουν οι ίδιοι.


Δημοσιεύθηκε στην OnTime