Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» σχετικά με τη συνέντευξη της Κατερίνας Γερονικολού στην Ελένη Μενεγάκη. 

Η δήλωση της Κατερίνας Γερονικολού

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός και νυν σύντροφος του Γιάννη Τσιμιτσέλη είχε αποκαλύψει πως βρέθηκε σε μια οντισιόν για μια παράσταση της Μιμής Ντενίση, έναν ρόλο που τελικά έκλεισε η Βάσω Λασκαράκη.

«Έχει πολλή πλάκα γιατί τότε ήμουν μαθήτρια του Βλαδίμηρου Κυριακίδη και της Έφης Μουρίκη και ανέβαζε το "Άνθος του κάκτου". Μου είπε ότι γι' αυτό το έργο υπήρχε ένας ρόλος που θα μου πήγαινε πάρα πολύ. Μου έδωσε το τηλέφωνο της Μιμής Ντενίση για να με δει ως οντισιόν. Με παρότρυνε να το κάνω αυτό, πήγα στο γραφείο της και μου είπε ότι "δυστυχώς έχω κλείσει, αλλά ήθελα να σε γνωρίσω". Εν τω μεταξύ, γι' αυτόν τον ρόλο είχε κλείσει η Βάσω Λασκαράκη. Όταν έφυγε η Βάσω Λασκαράκη, με πήρε τηλέφωνο η Μιμή και μου είπε "έλα να πάρεις τον ρόλο που σου υποσχέθηκα"», είχε αποκαλύψει η Κατερίνα Γερονικολού.

Όσα είπε η Βάσω Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη μιλώντας στην εκπομπή του Alpha και στη Μένια Κούκου τόνισε πως μετά την αποχώρησή της τον ρόλο πήρε τελικά η Αθηνά Οικονομάκου και όχι η Κατερίνα Γερονικολού.

«Ήταν η πρώτη μου δουλειά στο θέατρο στην Αθήνα, σεζόν 2009-2010. Μετά από μένα τον ρόλο πήρε η… Αθηνά Οικονομάκου. Εκεί γνωρίστηκα εγώ με την Αθηνά, τα υπόλοιπα δεν τα γνωρίζω. Μόνο αυτό έχω να δηλώσω. Μου έδωσε τον ρόλο η Μιμή Ντενίση το 2009 και μετά αντικατάσταση έκανε η Αθηνά Οικονομάκου», απάντησε η ηθοποιός και παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ Βάσω Λασκαράκη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyok04hjyjux)