Μπορεί τον τελευταίο καιρό όλοι να συζητάμε για την ταινία «Poor Things», η οποία έχει κερδίσει διθυραμβικές κριτικές και στην Ελλάδα πάνω από 200.000 θεατές την έχουν ήδη απολαύσει στους κινηματογράφους, αλλά -όπως αποκάλυψαν οι πρωταγωνιστές της ταινίας – ο σκηνοθέτης της, Γιώργος Λάνθιμος, αγαπά μία τηλεοπτική σειρά που λίγο θυμίζει τα σενάρια των κινηματογραφικών έργων που σκηνοθετεί κατά καιρούς.

Η Emma Stone και ο Mark Ruffalo σε συνέντευξή τους απαντούσαν σε ερωτήσεις ή γεγονότα που έλεγε ο δημοσιογράφος, σημειώνοντας αν συμφωνούν ή όχι με αυτά. Όταν άκουσαν πως το να σου αρέσει η τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια» είναι το χειρότερο χαρακτηριστικό για έναν άνθρωπο, διαφώνησαν έντονα με την ηθοποιό να λέει, γελώντας: «Όλοι εδώ αγαπούν τα Φιλαράκια». Τότε ο Mark Ruffalo, ρώτησε: «Ξέρετε ποιος γνωρίζει τα πάντα για αυτή τη σειρά;».

«Ο σκηνοθέτης μας, Γιώργος Λάνθιμος. Έχει δει κάθε επεισόδιο, μπορείς να τον ρωτήσεις τα πάντα. Ο Γιώργος Λάνθιμος, που σκηνοθέτησε το “Killing of a sacred deer”, έχει εμμονή με τα “Friends”. Είναι αξιολάτρευτο».


Φαίνεται πως το cast της ταινίας και ο σκηνοθέτης έχουν χτίσει μια πολύ όμορφη σχέση. Τα λόγια της Emma Stone στον ευχαριστήριο λόγο της όταν κέρδισε το βραβείο καλύτερης ερμηνείας στα φετινά Critics Choice Award το αποδεικνύουν. Το ίδιο και οι κοινές φωτογραφίες των συντελεστών, οι οποίες είναι αυθόρμητες και γεμάτες γέλιο.