Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του Survivor Άρης Σοϊλέδης το βράδυ της Πέμπτης 18/01/2024 απάντησε στον πρώην συμπαίκτη του Σπύρο Μαρτίκα μέσα από ένα μακροσκελές μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, χαρακτηρίζοντάς τον μισογύνη.

Δείτε ακόμη: Ο Σπύρος Μαρτίκας δεν αναγνώρισε τη Μαρία Αντωνά – "Η δεύτερη μεγαλύτερη ανακάλυψη είναι το μακιγιάζ" (Βίντεο)

Ο Άρης Σοϊλέδης έγραψε συγκεκριμένα:

«Η μεγαλύτερη ανακάλυψη είναι το πόσο σκληρά μισογύνης μπορεί να γίνει ένας άνθρωπος που έζησε και αυτός και η σύντροφός του τις δυσκολίες του Survivor. Απόδειξη του πόσο απαίδευτος και "λίγος" είσαι, είναι ο τρόπος που επιλέγεις για να χτυπήσεις μια γυναίκα που δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της, με αυτό το αισχρό σχόλιο, νομίζοντας ότι κάνεις πλάκα. Αλλά η παιδεία και το μυαλό σου έχουν περιορισμένα όρια, που ψάχνεις απεγνωσμένα τρόπους να ξανασυζητηθείς», έγραψε ο Άρης Σοϊλέδης για τον Σπύρο Μαρτίκα.

Να θυμίσουμε πως ο Σπύρος Μαρτίκας δήλωσε για τη Μαρία Αντωνά: «Η Μαρία Αντωνά στην αρχή ήταν αγνώριστη και μετά την αναγνώρισα. Η μεγαλύτερη ανακάλυψη της ανθρωπότητας ήταν η φωτιά, η δεύτερη μεγαλύτερη ανακάλυψη είναι το μακιγιάζ».

Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:

Άρης Σοϊλέδης: Η απάντηση στον Σπύρο Μαρτίκα