Η Σίσσυ Τουμάση μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Κατερίνα Καινούργιου για τον ρόλο της στο «Προξενιό της Ιουλίας», όπου υποδύεται τη Φιλιώ, τον έρωτα και τον γάμο της με τον Αργύρη Πανταζάρα, αλλά και την επιλογή τους να παντρευτούν στο Πατριαρχείο,


"Είναι πιθανό να τη δούμε να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας", είπε η Σίσσυ Τουμάση


«Η Φιλιώ είναι ένα ιδιαίτερο πλάσμα. Την έχω αγαπήσει πολύ, δεν ξέρω αν είναι αντίζηλος. Η Ιουλία είναι αντίζηλος της Φιλιώς. Το προξενιό θα προχωρήσει με την Ιουλία και θα βρει η Φιλιώ την ευκαιρία να κερδίσει αυτό που θέλει. Αλλά δεν ξέρω αν θα είναι αυτό που πραγματικά ήθελε», είπε αρχικά για τον ρόλο της στο «Προξενιό της Ιουλίας» η Σίσσυ Τουμάση και συνέχισε:

«Ξέρει από την αρχή ότι είναι δεύτερη, αλλά ο έρωτας είναι τόσο μεγάλος που την έχει τυφλώσει. Προσπαθεί να τον κερδίσει τον Γρηγόρη και χάνει τον εαυτό της. Είναι πολύ πιθανό να τους δούμε να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το κλειδί στη σχέση της με την Ιουλία είναι μια φράση που της είχε πει στο πρώτο επεισόδο, το “γιατί δεν μου το είπες;”. Γιατί την άφησε να κάνει όνειρα για τον Γρηγόρη».

«Είναι χαρά και τιμή μου που είμαι σε αυτήν τη σειρά. Ο ρόλος με κέρδισε γιατί είναι αντίθετος από εμένα», εξήγησε η Σίσσυ Τουμάση.

Ο λόγος που παντρεύτηκαν στο Πατριαρχείο

Η Σίσσυ Τουμάση μίλησε για τον έρωτά της με τον Αργύρη Πανταζάρα και τον γάμο τους στην Κωνσταντινούπολη.

«Είμαστε μαζί δυόμισι χρόνια. Με τον Αργύρη παντρευτήκαμε τη στιγμή που κοιτάξαμε ο ένας τον άλλον και είπαμε ότι θα είμαστε μαζί. Ήταν καθαρό από την αρχή», τόνισε η Σίσσυ Τουμάση.

«Χθες μου έδωσαν συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη μου. Δεν ισχύει. Θέλαμε πάρα πολύ να παντρευτούμε, αυτό αισθανθήκαμε», δήλωσε η Σίσσυ Τουμάση.

Για την επιλογή ο γάμος να γίνει στο Πατριαρχείο, αποκάλυψε: «Η μητέρα μου είχε καταγωγή από εκεί. Είχε έρθει εδώ με τον τελευταίο διωγμό και ήθελα πολύ να γίνει εκεί για τη μνήμη της. Ένιωθα ότι είναι εκεί».

«Είχαμε πολύ λίγο κόσμο γιατί θέλαμε να είναι μια δική μας γιορτή και να έχουμε κοντά τους πολύ αγαπημένους μας ανθρώπους, δεν θέλαμε να το ανοίξουμε. Μετά, ίσως κάνουμε μια γιορτή εδώ για να το ανοίξουμε σε όλον τον κόσμο».

Η οικογένεια

«Επειδή μεγάλωσα μόνη μου, έχασα τους γονείς μου αρκετά νωρίς, με μεγάλωσα εγώ, είμαι μια οικογένεια από μόνη μου. Ο Αργύρης είναι οικογένειά μου, είναι τα πάντα, είναι δοτικός άνθρωπος. Θα ήθελα ένα παιδί πολύ, αν έρθει κάποια στιγμή», πρόσθεσε η Σίσσυ Τουμάση.

«Ο καθένας έχει τη δική του επαγγελματική πορεία. Με χαρά να ξανασυνεργαστούμε. Από εκεί και πέρα, ενωμένοι, θαυμάζουμε ο ένας τον άλλον και σπρώχνουμε ο ένας τον άλλον για το καλύτερο».