Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στο «Πάμε Δανάη» και στον Αλέξη Μίχα, με αφορμή τα νέα της τραγούδια αλλά και τη συμμετοχή του Σάββα Γκέντσογλου στο Survivor 2024.

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως η ίδια σκέφτηκε τον πρώην σύντροφό της για το ριάλιτι επιβίωσης, γνωρίζοντας τις δυνατότητές του.

Δείτε ακόμη: Αγγελική Ηλιάδη -"Η γιαγιά μου Καίτη Γκρέυ δεν με αναγνωρίζει" (Βίντεο)

Εγώ του πρότεινα το Survivor

«Εγώ του πρότεινα το Survivor. Είχαμε συζητήσει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν και το Survivor είναι ένα πρότζεκτ που μας άρεσε πάρα πολύ», είπε αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη.

Ο Σάββας Γκέντσογλου θα φτάσει μέχρι τέλους

«Πιστεύω θα φτάσει μέχρι τέλους. Δεν το λέω με έπαρση ή γιατί είναι άνθρωπος δικός μου, ξέρω τις δυνατότητές του», πρόσθεσε η τραγουδίστρια για τον Σάββα Γκέντσογλου.

Αγγελική Ηλιάδη: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο του χωρισμού της από τον Σάββα Γκέντσογλου

Χωρίσαμε γιατί υπήρχε το πρόβλημα της απόστασης

Η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε τον λόγο που χώρισαν με τον γνωστό ποδοσφαιριστή, Σάββα Γκέντσογλου.
«Στην αρχή δεν ήταν εύκολο γιατί εγώ και ο Σάββας δεν χωρίσαμε γιατί τελείωσε η αγάπη ανάμεσά μας, πάντα υπήρχε το πρόβλημα της απόστασης μεταξύ μας, λόγω της δουλειάς του ήταν στο εξωτερικό ή σε κάποια άλλη πόλη της Ελλάδας».

Έχουμε βρει μια δική μας χρυσή τομή

«Η αγάπη μας υπάρχει και θα υπάρχει πάντα και αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο. Έχουμε βρει μια δική μας χρυσή τομή», εξομολογήθηκε η Αγγελική Ηλιάδη για τον Σάββα Γκέντσογλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: