Ανέβηκαν οι τόνοι το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Super Κατερίνα ανάμεσα στον Γιάννη Πουλόπουλο και τον πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου.

Αφορμή στάθηκαν τα ομοφοβικά σχόλια του ιερωμένου ο οποίος επεσήμανε ότι οι ομοφυλόφιλοι διαστροφικοί άνθρωποι γεμάτοι θλίψη και μίσος,.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έφερε σφοδρές ενστάσεις ενώ επανήλθε με ανάρτηση στο Instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από τη μέρα που υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του, στην οποία αποτυπώνεται ξεκάθαρα η ευτυχία του.

Η ανάρτηση του Γιάννη Πουλόπουλου

«Επειδή σήμερα άκουσα για τους ανθρώπους σαν κι εμένα να λέγεται ότι κρύβουν μέσα τους θλίψη και δυστυχία, θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη φωτογραφία από την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου. Ήταν 6 Φεβρουαρίου 2016, όταν με τον σύντροφο μου υπογράψαμε σύμφωνο συμβίωσης και 3 μήνες μετά το γιορτάσουμε με αγαπημένους μας φίλους.

Μια από αυτές, η Ολυμπία Κραγασάκη, ήταν μαζί μας εκείνη τη μέρα και απαθανάτισε την ευτυχία που νομίζω ότι αποτυπώνεται στο χαμόγελο μου και την αγάπη που έχω μέσα μου για το “μισό μου πορτοκάλι”. Στο μίσος θα απαντώ πάντα με αγάπη! ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ» σημείωσε χαρακτηριστικά, ο Γιάννης Πουλόπουλος.