Η Δέσποινα Μοίρου μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού για τα επαγγελματικά της σχέδια, για τον προσωπικό της γολγοθά, για την αυτιστική αδελφή της και τις σχέσεις του παρελθόντος.

«Έχω 17 μάνατζερ και τους έχω ζητήσει για φέτος να μην παίξω κανέναν δυσαρμονικό ρόλο. Ήμουν εδώ έξι μήνες γιατί είχαμε απεργία στην Αμερική. Με κάλεσαν στην Αμερική για ένα κάστινγκ με πολύ δύσκολες συνθήκες και δεν πήρα ποτέ απάντηση», δήλωσε η διάσημη ηθοποιός, Δέσποινα Μοίρου.

«Ευχαριστώ Θεέ μου που με αναγνώρισαν σαν ηθοποιό στην Αμερική και σε όλες τις χώρες του κόσμου και με ψήφισαν ως καλύτερη ηθοποιό! Γιατί όχι ρε φίλε, παιδεύτηκα πάρα πολύ», τόνισε, η Δέσποινα Μοίρου.

Δέσποινα Μοιρού: «Περνώ έναν προσωπικό Γολγοθά»

«Περνώ ένα Γολγοθά σε προσωπικό επίπεδο, φροντίζω όλη μου την οικογένεια. Τον γολγοθά μου δεν τον γνωρίζει κανείς. Συντηρώ την οικογένεια μου και την αυτιστική μου αδελφή από τα δεκαοχτώ μου χρόνια. Όνειρο μου είναι να χτίσω ένα ίδρυμα για αυτιστικά παιδιά.

Την αδελφή μου την πήρα Αθήνα και της έδειξα έναν άλλο κόσμο. Την είχα μαζί μου γιατί αυτά τα παιδιά δεν τα αφήνεις μόνα τους. Κάποια στιγμή η αυτιστική μου αδελφή μου ζήτησε να κάνει έρωτα με ένα ανιψιό ενός φίλου μου που είχε εξίσου πρόβλημα αυτισμού. Γνωρίστηκαν τυχαία και ερωτεύτηκαν αρραβωνιάστηκαν και έπειτα χώρισαν…», εξομολογήθηκε η Δέσποινα Μοίρου.

Δέσποινα Μοιρού: «Ο σύντροφος μου είναι ένας άγγελος»

«Ο σύντροφος μου είναι ένας άγγελος, όταν ήμουν μικρή στο Σουφλί που να φανταζόμουν ότι στο Λος Άντζελες μετά από χρόνια θα γνωριζόμουν με τον Scott Page και θα παντρευόμασταν…».

«Όταν συνδέθηκα με τον Τζακ Νίκολσον γνώριζα ότι είχε αγοράσει το σπίτι του Μάρλον Μπράντον. Μου έλεγε ιστορίες περί Μπράντον και Ειρήνης Παππά. Δεν ήθελα να δημοσιοποιήσω την σχέση μου με τον Τζακ Νίκολσον, χάκαραν το κινητό μου και δημοσίευσαν φωτογραφία μας. Ακόμα τον επισκέπτομαι…»., κατέληξε η Δέσποινα Μοίρου.