Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και στην Όλγα Λαφαζάνη παραχώρησε ο Ίαν Στρατής.

«Στο σχολείο κάποιοι δάσκαλοι με λάτρευαν και κάποιοι όχι για τους έκανα τη ζωή δύσκολη. Η μαμά μου έκανε εγχείρηση στις φωνητικές της χορδές όταν εγώ ήμουν μικρός, γιατί ήμουν πολύ ζωηρός και φώναζε συνέχεια», είπε αρχικά ο Ίαν Στρατής.

Έχω ξεχαστεί αρκετές φορές

«Είμαι αρκετά συνεπής και νιώθω άσχημα όταν αργώ και σπαταλάω τον χρόνο των άλλων. Από την άλλη, όμως, έχω ξεχαστεί αρκετές φορές, έχει συμβεί να με πάρει ο ύπνος και να μην πάω σε παράσταση», συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.

Η Μαίρη Συνατσάκη με είχε βοηθήσει αρκετά

Όσον αφορά το κομμάτι της ψυχοθεραπείας, ο Ίαν Στρατής εξομολογήθηκε: «Ο εαυτός μου με μπερδεύει, δεν μπορώ να το λύσω μόνος μου. Γι' αυτό πηγαίνουμε σε ειδικούς, για να μας βοηθήσουν. Έχω πάει σε ψυχοθεραπευτή, λόγω χρόνου, όμως, δεν συνέχισα. Ο ψυχοθεραπευτής με είχε βοηθήσει αρκετά αλλά και η σύντροφός μου, Μαίρη Συνατσάκη, η οποία έχει σπουδάσει ψυχολογία».

Είναι σαν να έχω δύο ζωές

Τέλος, ο Ίαν Στρατής αναφέρθηκε και στον ρόλο του ως πατέρας, λέγοντας: «Είναι ένας πολύ σημαντικός ρόλος αυτός του πατέρα. Δεν θα μπορούσα ποτέ να με σκεφτώ μέσα σε αυτό, αλλά αφού έγινε, έχει κυριεύσει τη ζωή μου, είναι σαν να έχω δύο ζωές πλέον. Ό,τι και να κάνω είναι στην εξίσωση πάντα αυτό».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: