Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη επέστρεψε στο Youtube και μαζί με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου έχουν τη δική τους στήλη στο κανάλι του «Raw House».

Στο πρώτο βίντεο που ανέβασαν, οι δύο γυναίκες έπρεπε να απαντάνε σε διάφορες ερωτήσεις πίνοντας σαμπάνια.

Όπως αποκάλυψε και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, αλλά και η Βάλια Χατζηθεοδώρου, έχουν απατήσει και οι δύο σε μικρότερες ηλικίες, ωστόσο δεν έχουν κάνει ποτέ στη ζωή τους one night stand.

Δεν έχω κάνει ποτέ one night stand

«Δεν έχω κάνει ποτέ one night stand. Μου έχει τύχει να βγω 2-3 φορές με κάποιον και εντέλει να μην ξαναγίνει κάτι. Απλά τελικά δεν μου άρεσε, δεν ταιριάξαμε. Αυτό έχει γίνει. Αλλά μία φορά και να μην τον ξαναδώ, δεν έχει γίνει», αποκάλυψε το γνωστό μοντέλο και επιχειρηματίας.

Έχω μετανιώσει που έδειχνα τόσα πολλά

«Έχω μετανιώσει για ό,τι έχω πει για την προσωπική ζωή μου. Έχω μετανιώσει που έδειχνα τόσα πολλά για την προηγούμενη σχέση μου, δεν θα το ξαναέκανα», τόνισε επίσης η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.



Να σου θυμίσουμε πως πριν από μερικά χρόνια το μοντέλο και επιχειρηματίας διατηρούσε σχέση με τον Κωνσταντίνο Κυριάκου, με τον οποίο ανέβαζε αρκετά συχνά βίντεο στο Youtube με τις καθημερινές στιγμές τους.

Έχω κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο

«Έχω στείλει πονηρές φωτογραφίες με εσώρουχα σε σύντροφό μου, σιγά. Έχω ψωνίσει από sex shop, ξέρετε τα κλασικά. Έχω κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο», απάντησε ακόμη η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: