Εδώ και λίγο καιρό, η Γιούλικα Σκαφιδά έχει φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η ηθοποιός, Γιούλικα Σκαφιδά γέννησε γιο και έχει μιλήσει για όσα άλλαξαν στη ζωή της, από τη μέρα που ήρθε στον κόσμο το μωρό.

Την Πέμπτη, η Δανάη Μπάρκα, με την οποία η Γιούλικα Σκαφιδά έχει φιλία, αποκάλυψε στον «αέρα» και το όνομα που επέλεξε η ηθοποιός να δώσει στο παιδί της.

Όπως είπε η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη», το όνομα είναι «Άγγελος».


Πριν μερικές μέρες, η ηθοποιός, Γιούλικα Σκαφιδά πήγε καλεσμένη στην εκπομπή «Ι Love ΣουΚού» και εξήγησε αρχικά, πως περιμένει το παιδί της να μεγαλώσει λίγο, για να αναπτύξουν μια ουσιώδη σχέση. «Περιμένω να μεγαλώσει λίγο, για να έχουμε αυτό το "πάρε-δώσε" και να πω σε αυτή τη φάση, που είναι κι άλλες μαμάδες με μικρά μωράκια, ότι όλα είναι εντάξει. Δεν πάει κάτι λάθος με εκείνες. Είναι μια σχέση που θα χτιστεί σιγά σιγά. Δεν στο δίνουν στο μαιευτήριο και λες "ουάου, τώρα είμαι ευτυχισμένη"», είπε χαρακτηριστικά.


Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Περιμένω να γίνω ευτυχισμένη. Είναι μια σχέση που θα χτιστεί, θα χτιστεί αυτή η αγάπη κι είναι οκ να μην έχει χτιστεί ακόμα».

Τέλος, η Γιούλικα Σκαφιδά είπε για εγκυμοσύνη της, αλλά και τις πρώτες τους βόλτες: «Σαράντισε προχθές. Πήρα λίγα κιλά και τα έχασα. Δεν είχα κοιλιά, είχα μια μικρή. Έκανα καισαρική, αλλά κάπου είχε μπλεχτεί και κάπως με πίεσαν για να βγει. Η καισαρική ήταν προγραμματισμένη. Το παιδί βγήκε, εκεί λίγο γύρω από το σπίτι, βγήκαμε να τον δει ο ήλιος. Σε κλειστούς χώρους δεν έχουμε πάει. Είμαι χαλαρή, αλλά τωρά που είναι όλοι άρρωστοι λίγο φοβάμαι».