Ο Νίκος Γκάνος συγκίνησε με την εξομολόγηση που έκανε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Ο παίκτης των Διασήμων έκανε μια αναδρομή στα παλιά και αναφέρθηκε σε κάτι που τον πληγώνει, τον θάνατο της αδερφής του, Μαρίας.

Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν έχασα την αδελφή μου

«Η πιο δύσκολη στιγμή για μένα είναι όταν έχασα την αδελφή μου, η οποία ήταν δυο χρόνια μεγαλύτερή μου. Ο τρόπος που έγινε ήταν πολύ περίεργος. Εγώ ήμουν στον υπολογιστή, γιατί ασχολούμαι πολύ γενικά με τους υπολογιστές, και τότε ήταν η πρώτη φορά που είχα αγοράσει έναν και καθόμουν πάρα πολλές ώρες σε αυτόν σαν παιδάκι. Η αδελφή μου ήταν ξανθιά και εκείνη την ημέρα η μητέρα μου της έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα. Πριν φύγει η αδελφή μου από το σπίτι, μου φωνάζει από το μπάνιο “Νίκο, έλα να με δεις γιατί θα φύγω”. Άσε με, ρε Μαρία! Τώρα κάθομαι και παίζω στον υπολογιστή, θα σε δω μετά”, της είπα. Και δεν την ξαναείδα», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Γκάνος, μιλώντας στην κάμερα του Survivor, στην παραλία.


Αυτό το μετανιώνω πάρα πολύ

Ο τραγουδιστής δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά του και πήρε μερικά δευτερόλεπτα για να ηρεμήσει.
«Αυτό το μετανιώνω πάρα πολύ και αυτό με έχει κάνει στη ζωή να μην αφήνω τίποτα για αύριο. Πρέπει να ζούμε τη ζωή μας όλοι, όλοι μας έχουμε προβλήματα, όλες οι οικογένειες έχουν προβλήματα και ατυχίες. Αυτό με έκανε να σκέφτομαι ότι η ζωή είναι μία και πρέπει να τη ζούμε κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία ημέρα της ζωής μας», τόνισε κλείνοντας ο Νίκος Γκάνος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: